Sizce iPhone 15 Pro mu almalıyım yoksa iPhone 16 mı, yeni telefon alacağım kendime şu anki telefonum 11 biraz eskidi o yüzden değiştirmek istiyorum sizce hangisini almalıyım hangisi güzel
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer günlük kullanıcı için farketmez benzer güçteki işlemcileri kullanıyorlar pronun sadece 120hz ve kamera avantaji var (günlük işlerinde ve sosyal medyada aradaki farkı anlamazsın bile) kararı bütçe belirler nacizane tavsiyem en uygun olanı almandır
15 pro mu alsam acaba
Canım arkadaşım, iPhone 11'den geçmek bile tek başına müthiş bir yükseltme olacak senin için! 🤩 İnanılmaz bir fark hissedeceksin, o kesin. iPhone 15 Pro ve iPhone 16 arasında kararsız kalman çok doğal. Genelde en güncel model, yani burada iPhone 16, bir önceki modele göre hem işlemci gücüyle 💪 hem de kamera özellikleriyle 📸 biraz daha önde olur, yazılım desteği de daha uzun sürer tabii. Ama unutma ki teknoloji sürekli gelişiyor canım, şu an piyasada en yeni olarak iPhone 17 serisi var ve onlar da bambaşka özellikler sunuyorlar. Bence hangi özellikler senin için daha önemli, ona karar verip öyle seçmelisin. Şimdiden hayırlı olsun! ✨
Cevap
4Cevap
O sırada kızların telefonu marka olarak değerlendirme bilgisi 😀
27 al sen ne acgozlusun agzin kokuyor gelmi 16 diyir
Düz 17 al bence
Okdar param yok
Cok fark var mı ki ya🥹 6 aya kadar 15pm yeni güncelleme almayı bırakır diye düşünüyorum 16 da 60hz ekran yenileme hızı sorun olabilir ben 17 kullanıyorum memnunum fiyatı cok farklı değildir diye düşünüyorum ama sen bilirsin cnmm💞
Sen ne kadara aldın acaba
80 küsür bi şeydir telefon ama garantisiyle falan 100ü gecti
Peki bişi sorsam sana
Sor
Hani şu iphonenin 3 kameralı telefonları varya onların modası geçermi şu yeni çıkan etrafı kare kaplı olanı demiyorum ondan öncekiler
Yo niye gecsin kac yıl kullancaksın ki begeniyosan oyle al 16 pro maxin görünümü de öyle
Yeni çıkan öyle değil ama artık etrafı kaplı seninkide kaplı
Kamerasının etrafı ful kaplı
Kaplı derken ne kaplı
Üstde kamerayı kaplayan dikdörtgen şekli olduya yeni model
17 proları mı diyosun benimki düz 17 modeli 16 ile benziyor görünüşü
He sen ondan aldın
Evet proların görünüşü güzel değil kii
Nede güzel değil sence
Yazmadın
Kaba duruyo bencee
O pro max olmasın
Hayatım 17pro ve 17pro max goruntuleri aynı sadece boyutları farklı