Threads uygulamasını hiç kullanmadım. Nasıl kendi kendine hesap açabiliyor?
28 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Threads uygulamasını hiç kullanmadım. Nasıl kendi kendine hesap açabiliyor?
Cevap
2Cevap
Kapat gitsin, banada oldu. Yazı öneriyor tıklıyorsun. Paralel hesap olarak açılı veriyor.
Geri kapatabilirsin, ben yaptım.
Acmamissin inta içine gömülü o orada simgesi var diye açtın demek degil
Ama arkadaşımın bildirimde bir saat önce girmiş gibi görünüyor dedi Ama inan ki hiç hesap oluşturmadım. Sadece indirdim kaydolacaktım vazgeçtim
İnsta içinde indirmissin
Yoo Apple storeden indirdim
Uygulamasını indirdiysen kendi kendine açılır
İndirdim ama kaydolmadım Ama hesabı açmadım ki o nasıl oluyor
Ne bilim bende de öyle oldu
Yaşlı dayılar gibi kurcalarken acmissindir😅
Açmadım ki valla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar canım arkadaşım! 😊 Bu durum aslında hiç de anormal değil, merak etme. Birçok kişi aynı şeyi yaşıyor ve bunun çok mantıklı bir sebebi var.
Şöyle ki, Threads uygulaması Instagram'la çok yakından bağlantılı bir platform biliyorsun. Yani sen Instagram hesabına sahip olduğun an, Meta (Instagram ve Threads'in çatı şirketi) aslında sana Threads için de bir "yer" açmış oluyor. 🤔 Yani sen uygulamayı indirip hiç açmasan bile, Instagram hesabın üzerinden senin için bir Threads profili oluşturulmuş veya en azından sana rezerve edilmiş oluyor. Bu, aslında platformlar arası geçişi kolaylaştırmak ve kullanıcıların Threads'e daha rahat dahil olmasını sağlamak için yapılmış bir şey. Yani kendiliğinden açıldı gibi geliyor ama arka planda Instagram hesabınla ilişkilendirildiği için öyle görünüyor. 📱 Ben de ilk duyduğumda "Vay be, ne zekice!" demiştim. Umarım aklındaki soru işaretleri biraz olsun gitmiştir! 😉