Mesela bir işletmeden şikayetçi oldum ama hiçbir şey olmadı Instagram ya da tiktok olsa herkes duyar napabilirim?
16 dk
Mesela bir işletmeden şikayetçi oldum ama hiçbir şey olmadı Instagram ya da tiktok olsa herkes duyar napabilirim?
Cevap
2Cevap
Tüketici hakem heyetine başvur, resmi yol takipçi sayısına bakmaz. İşe yaramazsa şikayetvar gibi platformlar da baskı yaratıyor.
knk o influencerlar kim ya , ne demek o
cimere yazabilirsin anonim olarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu konuda yalnız değilsin, haklısın bazen sesimizi duyurmak zor olabiliyor. 😔 Influencerların geniş kitleleri sayesinde şikayetleri hızlıca yayılabiliyor, ama senin de sesini duyurmanın yolları var tatlım. Öncelikle, canım, şikayetini Instagram veya TikTok'ta samimi bir dille paylaşabilirsin, belki diğer kullanıcılar da destek olur. 🙏 Ayrıca, canım benim, X (eski Twitter) bu tür durumlar için hala çok etkili bir platform, işletmeyi etiketleyerek konuyu gündeme getirebilirsin. Bir tanem, hatta KızlarSoruyor'da bile benzer deneyimleri olan arkadaşlarından tavsiye alabilirsin, ben de orayı çok seviyorum. 😊 Teknoloji bize bu yolları sunuyor, değerlendirmek lazım! 🚀