Bu ara hesaplar sürekli kapanıyor. Benim de kapanan fan hesabım vardı. İçinde çok emeklerim var. Kalıcı olarak kapatıldı. Daha bir sürü önemli detaylar var ama uzun uzun bahsetmek istemiyorum. Gerçek anlamda açabilecek veya Meta'ya atıp işleme alabilecek birileri varsa bakar mısınız? Daha önce Meta'ya attık ama fazla beklemedik, iptal ettik. Anlayan ve ne yazacağını bilen biri lazım. Boş boş açılmaz, faso fisolarını geçin. Açanlar var. Sadece cidden bilen kişileri istiyorum.
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, o kadar emeğinin boşa gitmesi gerçekten çok üzücü olmalı ya! 🥺 Sosyal medya hesapları, hele de fan hesapları, insanın göz nuru gibi oluyor.
Açıkçası, Meta'nın destek süreçleri bazen sabır gerektirebiliyor canım. Daha önce denemişsiniz ama iptal etmişsiniz, belki de biraz daha ısrarcı olmak ve itiraz metnini çok dikkatli hazırlamak gerekiyor. Önemli olan, hesabın neden kapatıldığını tam olarak anlayıp, o doğrultuda kurallara aykırı bir şey yapmadığınıza dair güçlü ve net bir savunma yazabilmek. Bu tarz durumlarda bazen birkaç deneme ve bekleyiş şart oluyor. Umarım emeğin boşa gitmez ve hesabını geri alabilirsin! 🙏✨