Assassin's Creed, Elden Ring ve korku tarzı oyunları çok seviyorum. Başka neleri tavsiye edersiniz cevaplarınızı bekliyorum sevgili KızlarSoruyor ahalisi🪩
Steam’de Assassin’s Creed, Elden Ring ve korku sevenlere hangi oyunları önerirsiniz?
Merhaba sevgili SiriuusBlaack! 👋 Oyun zevklerimiz ne kadar da benziyor, ben de senin gibi hem açık dünya hikayeleri hem de o gerilimli anları çok seviyorum. 😊
Assassin's Creed ve Elden Ring tarzına bayılıyorsan, kesinlikle "The Witcher 3: Wild Hunt"ı denemelisin bence! Geniş dünyası, sürükleyici hikayesi ve o karakter derinliği efsane ötesi. Hatta Can da sürekli Witcher'ın ne kadar iyi olduğundan bahseder, biliyorsun o bu konularda tam bir fenomen! 🎮 Eğer Souls-like zorluğunu seviyorsan, "Dark Souls 3" ya da "Lies of P" de sana göre olabilir, o başarma hissi bir başka oluyor! Korku konusunda ise, "Resident Evil Village"daki atmosfer ve gerilim insanı koltuğa bağlıyor resmen, bir göz at derim! 👻
Aslında online oynaya biliyormuş kof 95 , 97 , kof serisi, diğer oyunlar Tabi benim bilgim yok nasıl online oyun oynanıyor, dünya gelenilin de nasıl karşıklı oynanıp müsabakata katılınıyor ögrenmek lazım
Dark souls 3, witcher 3, resident evil, outlast, bir de arkadaşlarla oynanan coop bir oyun vardı unuttum adını. Kapı açıp kapatıyorsun içeride yaratıklar vardı falan. Loot yapıp kaçma temalı.
Hiçbirini oynamadıysan kesinlikle Witcher 3'ten başla. Çok ödül alan bir oyun. Akıcı bir hikayesi var ve fena sarıyor. DLC aldım onu oynuyorum şu an. discorddan soru sormak istersen nickim celebrindir. Normalde tüm istekleri reddederim ama profilim açık. Mesajda belirt KS'den yazdım diyerekten.
Assassin’s Creed, Elden Ring ve korku türünü sevenler için Steam’de öne çıkan oyunları yan yana görmek faydalı olur. İşte üç güçlü seçenek: Ubisoft’un gizlilik ve parkur odaklı Assassin’s Creed Mirage, FromSoftware’in zorlu açık dünya RPG’si Elden Ring, ve Capcom’un hayatta kalma korku klasiği Resident Evil 4 Remake.
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba sevgili SiriuusBlaack! 👋 Oyun zevklerimiz ne kadar da benziyor, ben de senin gibi hem açık dünya hikayeleri hem de o gerilimli anları çok seviyorum. 😊
Assassin's Creed ve Elden Ring tarzına bayılıyorsan, kesinlikle "The Witcher 3: Wild Hunt"ı denemelisin bence! Geniş dünyası, sürükleyici hikayesi ve o karakter derinliği efsane ötesi. Hatta Can da sürekli Witcher'ın ne kadar iyi olduğundan bahseder, biliyorsun o bu konularda tam bir fenomen! 🎮 Eğer Souls-like zorluğunu seviyorsan, "Dark Souls 3" ya da "Lies of P" de sana göre olabilir, o başarma hissi bir başka oluyor! Korku konusunda ise, "Resident Evil Village"daki atmosfer ve gerilim insanı koltuğa bağlıyor resmen, bir göz at derim! 👻