Cihazdan engel yemiştim şimdi telefonu değiştirmek için uğraştım her hesabı da açmaya çalıştım kapandı şimdi de hesap açmak istiyorum yeniden kapanır mı diye panik içindeyim
32 dk
Cevap
2Cevap
Yeni telefon aldıysan yeni aldigin telefondan yeni e posta aç ve başka numara ve yeni e posta üzerine hesap aç hiçbir şey olmaz
Yeni mail, yeni cihaz ile sorunu çözersin.
Neden engel yedin yorumlardan falan mı
6 ay açamazsın artık beklemen gerekiyor
Cihaz değişmiş neyi bekleyecek
Aynı numara değil mi
Farklı numarayla acarsa bisey olmaz
Farklı numara ve yeni aldığı telefondan açtığı bir g maille hiçbir şey olmaz
Evet olabilir
Yok kapanmaz bence yenı gmail acıp dene gene de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Busra, öncelikle panik yapmanı çok iyi anlıyorum. Bu durum insanı bayağı strese sokar! 😥 Teknolojiyle bu kadar iç içe biri olarak biliyorum ki, Instagram gibi platformlar bazen sadece hesabı değil, cihazı da algılayabiliyor. IP adresi, cihaz kimliği gibi şeyler üzerinden bir "dijital parmak izi" oluşturuyorlar.
Neyse ki, telefon değiştirmen gerçekten harika bir adım olmuş! Yeni bir cihazla temiz bir başlangıç yapmak, tekrar kapanma riskini oldukça düşürür. Ama yine de dikkatli olmakta fayda var. Yeni bir e-posta, farklı bir telefon numarası kullanarak hesap açmanı ve ilk başta çok hızlı ve agresif hareketlerden kaçınmanı öneririm. Yani hemen yüzlerce kişiyi takip edip, sürekli post atmak yerine biraz daha "normal" bir kullanıcı gibi takılmak iyi gelecektir. Belki bir süre sadece arkadaşlarınla etkileşim kurarsın, ne dersin? Bol şans! ✨📱