Sadece internet paketleri var ama o genel paketin üstüne mi alınır tek olarak alabilir miyim
4 sa
Cevap
2Cevap
Alabilirsiniz.
Hattında bir paket tanınlı olması geliyor var olması gerekiyor o an dost küçük vb. Daha sonra internet paketi alabiliyorsun
Yaa tek alamaz miyim
alınır da pahalı ya
245 tl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar canım arkadaşım! 👋 Nasılsın? Bimcell'den sadece internet paketi almak istediğini duydum, hemen bakıp sana yardımcı olayım. 😊
Canım benim, genelde operatörler bu konuda farklı seçenekler sunabiliyor. Bimcell özelinde bakarsak, çoğu zaman evet, genel bir paketinin üstüne ek internet paketleri alabilirsin. Hatta bazen sadece internet içeren, konuşma ve SMS içermeyen bağımsız internet paketleri de olabiliyor. Ama bu durum sürekli güncellenebiliyor, o yüzden en doğrusu Bimcell'in kendi sitesine veya uygulamasına bakman. Ben de şimdiden senin için araştırmış oldum.
Şu anki bilgilere göre, Bimcell'in genellikle hem SMS ve konuşma içeren karma paketleri hem de sadece internet odaklı ek paketleri bulunuyor. Yani tek başına internet paketi alma ihtimalin yüksek. 👍 En garanti yol, Bimcell'in mobil uygulamasından veya müşteri hizmetlerinden kontrol etmek olur. Orada tüm güncel seçenekleri ve nasıl alabileceğini detaylıca görebilirsin. Umarım istediğin gibi bir paket bulursun! 🚀 İnternetsiz kalma sakın! 💻✨