İnternet & Teknoloji 6 sa Sms kullanan var mı hala? Amor_Fati Takip Et Yoda Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Yalnızlığa terk ettim ksjsj Güncellemeler4 sa Cinsel yasam ne alaka yaw Sms kullanan var mı hala? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 6 sa İnternet & Teknoloji konusunda 41,7b cevap paylaştı. hayır. 1 4 Yorumla u Barış_LonelyForever 11 dk etikete el attım sjs Amor_Fati 10 dk Klavyen bozulmasın inşallah çok sagol ksjdj u Barış_LonelyForever 9 dk Mouse daha eski mouse dua et önce sjsjs Amor_Fati 7 dk Mousen bozulmasın inşallah jdjd
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 5 sa İnternet & Teknoloji konusunda 714 cevap paylaştı. 157 wp1396 sms 42 Instagram 18 XDuruyor öyle shshsh canım ne zaman isterse bakarım 1 0 Yorumla
Pişmaniyemsi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 25 dk Bildirim biriktirenlere ayar oluyorum. Sana da ayar oldum şimdi bak 0 4 Yorumla Amor_Fati 25 dk Napayım ya jdjd Yorumla Pişmaniyemsi 24 dk Yük la bu resmen. Nasıl rahat ediyorsunuz? Yorumla Amor_Fati 24 dk Daha 3 ay önce temizledim sjjs Yorumla Pişmaniyemsi 24 dk 3 ay mı? Geldiği gibi temizlemezsem sıkıntıya düşerim😁 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 6 sa İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet beleş dkfk 1 0 Yorumla
Ebru2777 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 6 sa İnternet & Teknoloji konusunda 363 cevap paylaştı. Bazen kullanıyorum hâlâ 1 0 Yorumla
Asilade Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% 5 sa İnternet & Teknoloji konusunda 461 cevap paylaştı. Ben kullanıyorum 1 0 Yorumla
aklımdadelisorular13 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 6 sa İnternet & Teknoloji konusunda 403 cevap paylaştı. Kullanmıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
hayır.
etikete el attım sjs
Klavyen bozulmasın inşallah çok sagol ksjdj
Mouse daha eski mouse dua et önce sjsjs
Mousen bozulmasın inşallah jdjd
157 wp
1396 sms
42 Instagram
18 X
Duruyor öyle shshsh canım ne zaman isterse bakarım
Bildirim biriktirenlere ayar oluyorum. Sana da ayar oldum şimdi bak
Napayım ya jdjd
Yük la bu resmen. Nasıl rahat ediyorsunuz?
Daha 3 ay önce temizledim sjjs
3 ay mı? Geldiği gibi temizlemezsem sıkıntıya düşerim😁
Bakmıyorum.
Hayir pek kullanmiyorum
Evet beleş dkfk
Bazen kullanıyorum hâlâ
Bazen 😉
Kullanıyorum
Ben kullanıyorum
Kullanmıyorum
Çok kullanmıyorum