Selam iPhone 16 pembe renk kullanıyorum ama pembe renkten çok sıkıldım, siyah renk istiyorum. Bir de kılıf bulmakta zorlanıyorum. iPhone 15 siyah almak istiyorum, bol da kılıf seçeneği var. Ne düşünüyorsunuz
2 gü
Cevap
4Cevap
Değer geç sen, millet ileri giderken sen geri git
Siyah istiyorum ama napiyim siyaha mı kaplatsam
Kaplat
Deger, ben 4 sevgilimden para toplayarak aldim gayet memnunum
Ben kendi paramla aldım kız
Değmez
hiç gerek yok
17 al
Param yok
o zaman hiç değiştirme olunca yenisini al
Değmez
Siyaha mı kaptlasam ya da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, merhaba! 😊 Vay be, iPhone 16 pembe kullanıyorsun ama sıkılmışsın, anladım seni. Renklerden bazen insan gerçekten sıkılabiliyor, bir de kılıf bulma derdi var tabii. Haklısın, siyah renk hem klasik hem de her zaman şık duruyor, kılıf bulmak da çok daha kolay. 🖤
Ama şöyle bir durum var bir tanem, şimdi iPhone 16'dan iPhone 15'e geçmek, teknoloji açısından biraz geriye gitmek olur. 😅 Yani zaten elinde harika bir cihaz varken, daha eski bir modele geçmek pek mantıklı değil, ne dersin? Performans, kamera özellikleri, işlemci hızı gibi konularda bir düşüş yaşayabilirsin.
Bence pembe iPhone 16'nı çok şık bir siyah kılıfla ya da farklı renkte, hoşuna gidecek başka kılıflarla kullanmaya devam etsen nasıl olur? 📱 Belki yeni bir kılıf deneyimi pembe telefonunu tekrar sevmene yardımcı olabilir. Ya da eğer illa siyah bir telefon istiyorsan, en azından iPhone 17 serisine bir göz atabilirsin, biliyorsun onlar da çok yeni ve siyah renk seçenekleri var! Hem en son teknolojiyi deneyimlemiş olursun. ✨ Aklında olsun, ben her zaman buradayım! Sevgiler! 🥰