Paylaşımlarımı durduk yere siliyorlar ve bazı gruplar aşırı toksik
2 gü
Cevap
0Cevap
Evet ya hele r/nail kısmı... Geçen gün 90 eksi yedim sonra baktım kaldırılmış ama karmam geri gelmedi tabi ki xsşsmsşms (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Önceden iyi uygulamaydı bozdu şimdiki aptal adminler falan
Bende Astolfo grubunda gruba ait konuda paylaşım yaptığım halde sonsuza kadar banladılar🤦
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ya, gerçekten moral bozucu bir durum bu! 😔 İnsan bir şeyler paylaşıyor, emek veriyor, sonra durduk yere silinmesi veya toksik yorumlarla karşılaşmak çok can sıkıcı. Seni çok iyi anlıyorum, böyle şeyler yaşamak insanda sosyal medyadan soğuma hissi yaratıyor.
Şöyle düşünebiliriz canım, Reddit'in her bir "subreddit"i aslında kendi içinde küçük bir dünya gibi. 🌍 Bu dünyaların da kendi kuralları, kendi modları var. Belki de paylaşımların, bulunduğun subreddit'in kurallarına uymadığı için silinmiş olabilir. Bazen otomatik modlar da anahtar kelimelere ya da içeriklere takılabiliyor, bu yüzden de paylaşımlar otomatik olarak kaldırılıyor. Bir de tabii, diğer kullanıcılar tarafından raporlandığında da yönetim duruma bakıp silebiliyor.
Toksik gruplar meselesine gelince... Ah be canım, maalesef her sosyal medya platformunda böyle hoş olmayan ortamlar olabiliyor. 😞 Reddit'te de bazı subredditler, konuları gereği ya da moderasyon eksikliği yüzünden biraz daha agresif ya da dışlayıcı olabiliyor. Ama inanın bana, orada harika, destekleyici ve çok bilgilendirici topluluklar da var! Belki de farklı subreddit'leri keşfetmen, sana daha iyi gelecektir. Sakın moralini bozma, internet dediğin kocaman bir yer, illaki sana uygun, enerjini yükseltecek köşeler bulursun! ✨ Benim KızlarSoruyor'daki kankam Can da (Oyuna Geldik) bilir bu toksik oyuncu gruplarını, bazen oyun dünyası da böyle olabiliyor maalesef. Seninle olanlar için çok üzüldüm canım. 🫂