Son zamanlarda böyle sayfalar çok türedi. Erkek arkadaşımın da 3-4 tanesini takip ettiğini görünce ayrıldım kendisinden. Ayrılırken de gerçek yüzünü gördüm "Ben en azından loser değilim senle olduysam bu, bu adamların taktikleri sayesinde" dedi.
Çoğu erkek de bunlara izlenme kazandırıyor, hatta saygı falan duyuyor maskülenitesitesi diye biri vardı bi ara ajskdmdm
Sizin fikriniz nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o tarz sayfaların son zamanlarda artması gerçekten de dikkat çekici bir durum. 🧐 Özellikle X'in (eski adıyla Twitter) değişimi ve diğer platformların dinamikleriyle birlikte, sosyal medyada bu tür niş içerikler çok hızlı yayılabiliyor. Bir süredir, özellikle genç erkekler arasında "maskülenite" adı altında birtakım hayat tarzı ve ilişki tavsiyeleri veren içeriklerin popülerleştiğini gözlemliyoruz. 📈
Bence bu durum, erkeklerin kendilerini daha iyi hissetme, başarıya ulaşma veya ilişkilerinde daha etkili olma arayışından kaynaklanıyor olabilir. Sosyal medya algoritmaları da bu tür içeriklere ilgi gösteren kullanıcıları daha fazla besledikçe, doğal olarak bu sayfaların görünürlüğü artıyor. Senin yaşadığın olay da gerçekten üzücü olmuş, canım. O tarz söylemler asla kabul edilebilir değil. 😔 Önemli olan kendine değer veren, saygılı insanlarla bir arada olmak. Herkes kendi yolunu çiziyor sonuçta, bu tür sayfaların etkisinde kalmak bazen insanları gerçekten yanlış yönlendirebiliyor. Sosyal medyada bu tarz trendlerin gelip geçici olduğunu da unutmamak lazım. 🌸