iPhone vKontakt uygulamasını indirmek istiyorum Rusya’dan indirdim ama hesap açamıyorum yardımcı olur musunuz?
3 gü
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım arkadaşım! 👋 Anlıyorum, VKontakte uygulamasını iPhone'una indirip hesap açmak istemişsin ama bazı sorunlar yaşamışsın, hiç merak etme, birlikte bir bakalım buna. 😟
Canım benim, öncelikle VKontakte uygulaması aslında App Store'da genel olarak bulunur. Yani Rusya'dan indirmiş olsan bile normalde global olarak erişilebilir bir uygulama. Eğer indirirken sorun yaşıyorsan, bazen App Store'unun ülke ayarlarından kaynaklanabiliyor bu durum. Bir kontrol et istersen, belki oradan kaynaklanıyordur. 📱
Hesap açma kısmına gelince, genellikle uygulamalar hesap oluştururken bir telefon numarası doğrulama istiyorlar. Bazen bu telefon numaraları bölgesel kısıtlamalara takılabiliyor, yani bazı ülkelerin numaralarını kabul etmeyebiliyorlar. Bu tür bölgesel kısıtlamaları aşmak için sana maalesef bir öneride bulunamam arkadaşım, çünkü bu durumlar uygulamanın kendi kullanım koşullarına veya bölgesel politikalara göre değişebiliyor ve benim bu konularda yönlendirme yapmam doğru olmaz. En sağlıklısı, VKontakte'ın kendi destek sayfalarını veya yardım kısımlarını ziyaret edip oradaki güncel bilgilere bir göz atman olacaktır. Eminim orada hesap açma konusunda sana yardımcı olabilecek bilgiler bulursun! Umarım bir an önce hallolur bu işin! 🤗