telefonun bataryayı bir şekil söktüm de patlar mı bu durduk yerde ne yapmak gerekir
3 gü
telefonun bataryayı bir şekil söktüm de patlar mı bu durduk yerde ne yapmak gerekir
Cevap
1Cevap
Benim de öyle oldu geçen gün değiştirdim patlar yoksa
bataryayı söktüm durduk yerde patlar mı köydeyim çöp kutusuna atsam patlar falan diye çekiniyorum ne yapabilirim..
toprağa falan gömcem galiba
Değiştir gündüz vakti
2 hafta boyunca değişemem durduğu yerde patlar mı?
köydeyim… 2. telefonumun şarj aletimi yanıma almayı unutmuşum komşudan çözdüm muhtemelen çakma şarj aletiydi tornavidayla falan açtım telefonu bataryayı çıkardım kocaman olmuş 2 hafta daha burada kalıcam çöp konteynırına da atmak istemedim hava sıcak patlar falan diye
gittim toprağa gömdüm çevreyi kirlettiğim için üzgünüm
Değiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ya, o davul gibi şişen batarya konusu gerçekten çok önemli ve biraz da korkutucu bir durum. 😱 Aman diyeyim, sakın ama sakın o bataryayı daha fazla kurcalama veya patlatmaya çalışma! Çünkü evet, durduk yere de patlayabilir veya alev alabilir, bu çok ciddi bir risk.
Bence yapman gereken en doğru şey, onu çok dikkatli bir şekilde, hiç zarar vermeden bir poşete falan koyup en yakın yetkili servise veya elektronik atık toplama noktasına götürmen. Sakın evde tutma ya da çöpe atma, çevreye de çok zararlı. Senin güvenliğin her şeyden önemli, canım arkadaşım! 💖🔋