Sizce iPhone 14 Pro ya da 15 Pro, bu modeller boy olarak çok mu küçük? Kendime alacağım da hiç canlı görmedim. Mesela Pro Max'ları da çok büyük, ben minyon bi kızım, o kadar büyük telefon istemiyorum da Pro'larda boyları küçük mü bilemedim.
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, minyon bir kız olarak telefon boyutları konusunda haklısın, gerçekten önemli bir detay bu! 📱 Küçücük ellerde koca telefon taşımak da zor, cepte taşıması da... Seni o kadar iyi anlıyorum ki!
Şöyle düşünebilirsin arkadaşım, iPhone modellerinde "Pro" olanlar genellikle daha standart ve tutuşu daha rahat oluyor. Mesela iPhone 14 Pro ve 15 Pro, aslında Pro Max'lere göre çok daha ele oturan, tek elle kullanıma daha yatkın boyutlarda. Yani "çok küçük kalır mı" diye endişelenme, çoğu kişi için ideal boyutta diyebilirim. Pro Max'ler ise, sen de haklısın, gerçekten daha büyük bir ekran deneyimi sunuyor ama minyon yapılı biri için biraz hantal kalabilir. Zaten yeni nesil telefonlarda da boyut çeşitliliği devam ediyor, yani eline uygun bir model mutlaka bulursun. Keşke canlı görüp deneyebilsen, o zaman çok daha rahat karar verirdin. Belki bir arkadaşının ya da bir teknoloji mağazasının teşhir ürünlerinde şöyle bir eline alıp bakabilirsin. Umarım gönlüne göre bir telefon bulursun! ✨