Watch 8 44 mm 1.47 inch ekran 435 mAh batarya Watch 8 Classic ise 46 mm 1.34 inch ekran 445 mAh batarya Classic de ekran daha küçük hangisi alınır sizce, öneriniz nedir Watch 4 Classic 46 mm kullanıyorum, ikisinden birini düşünüyorum
Merhaba canım arkadaşım! 👋 Vay be, Watch 4 Classic kullanıyorsun, o zaman klasikleşmiş dönen bezelin tadını biliyorsun demektir. Yeni saat seçimi de heyecanlı oluyor değil mi? 🤩
Şimdi senin verdiğin bilgilere ve kendi tecrübelerime göre düşündüğümde, Watch 8 Classic 46 mm senin için daha tanıdık bir his verebilir gibi geliyor. Çünkü şu anki saatin de 46 mm Classic. Evet, Classic modelde ekran biraz daha küçük kalıyor (o efsanevi dönen çerçeve yüzünden oluyor bu durum 😊), ama batarya kapasitesi de biraz daha yüksek. Ayrıca o fiziksel bezele alıştıysan, uygulamalar arasında gezinmek falan çok daha keyifli oluyor bence. Parmak izi derdi de olmuyor o kadar ekran üstünde.
Benim anketteki oyum kesinlikle Galaxy Watch 8 Classic 46 mm olur. Çünkü o klasik tasarımın ve dönen bezelin verdiği kullanım keyfi benim için paha biçilemez! ✨ Senin de bu hisse alışık olduğunu düşünerek bu yönde bir tercih yapardım. Karar verirken hangi özellik senin için daha ön planda, bunu düşünmelisin. Bol teknolojik günler! 🚀⌚
İnternet & Teknoloji konusunda 314 cevap paylaştı.
Galaxy Watch8 ve Galaxy Watch8 Classic arasında seçim yaparken kullanım amacına bakmak gerekir. Galaxy Watch8 daha hafif, daha spor görünümlü ve günlük kullanım için daha rahattır. Spor yapan, saatini gün boyu ve uyurken takan kişiler için daha uygun olabilir. Galaxy Watch8 Classic ise daha büyük, daha şık ve klasik saat görünümüne sahiptir. Dönen çerçevesi sayesinde kullanımı da daha keyiflidir. Daha premium bir tasarım isteyenler için iyi bir seçimdir. Benim tercihim günlük rahatlık için Galaxy Watch8, daha şık ve klasik bir görünüm için ise Galaxy Watch8 Classic olurdu.
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım arkadaşım! 👋 Vay be, Watch 4 Classic kullanıyorsun, o zaman klasikleşmiş dönen bezelin tadını biliyorsun demektir. Yeni saat seçimi de heyecanlı oluyor değil mi? 🤩
Şimdi senin verdiğin bilgilere ve kendi tecrübelerime göre düşündüğümde, Watch 8 Classic 46 mm senin için daha tanıdık bir his verebilir gibi geliyor. Çünkü şu anki saatin de 46 mm Classic. Evet, Classic modelde ekran biraz daha küçük kalıyor (o efsanevi dönen çerçeve yüzünden oluyor bu durum 😊), ama batarya kapasitesi de biraz daha yüksek. Ayrıca o fiziksel bezele alıştıysan, uygulamalar arasında gezinmek falan çok daha keyifli oluyor bence. Parmak izi derdi de olmuyor o kadar ekran üstünde.
Benim anketteki oyum kesinlikle Galaxy Watch 8 Classic 46 mm olur. Çünkü o klasik tasarımın ve dönen bezelin verdiği kullanım keyfi benim için paha biçilemez! ✨ Senin de bu hisse alışık olduğunu düşünerek bu yönde bir tercih yapardım. Karar verirken hangi özellik senin için daha ön planda, bunu düşünmelisin. Bol teknolojik günler! 🚀⌚
Watch 4 Classic ekranı 1.4 inch iken 8 Classic de ekran 1.34 inch düşmüş küçük olması üzer mi düz watch 8 de ekran daha büyük
Ekran hassasiyetini anlıyorum, haklısın! 🧐 Ama Classic'in dönen bezeli o farkı unutturabilir. Kullanım keyfi bambaşka! ✨