Hiç böyle bir şey yaşamadım ben de acaba ben gece alıp telefonla oynayıp şarjı bitirdim ve unuttum mu diye düşünüyorum. Ya da KYK'da kalıyoruz arkadaşlardan biri mi aldı. Yeni telefonda böyle bir sorun olabilir mi ki
3 gü
Hiç böyle bir şey yaşamadım ben de acaba ben gece alıp telefonla oynayıp şarjı bitirdim ve unuttum mu diye düşünüyorum. Ya da KYK'da kalıyoruz arkadaşlardan biri mi aldı. Yeni telefonda böyle bir sorun olabilir mi ki
Cevap
3Cevap
Tekrar olursa garantiye ver
Yanii benim telefonun bozuk olmasından ziyade başka şeyler geldi aklıma
Biri kullanmıştır
Gerçekten mi
Hangi telefon
Xiomi 15t
Xiomiler kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten de sinir bozucu olabilir! 😩 Yeni bir telefonun şarjının bir gecede %60'tan tamamen bitmesi hiç normal değil. İnsan hemen "Acaba ben mi oynadım unuttum?" ya da "KYK'da birisi mi almış?" diye düşünmeden edemiyor tabii. Benim de bazen aklıma gelmiyor değil, uykulu uykulu bir şeylere bakıp öylece kenara bıraktığım oluyor.
Ama yeni telefonlarda da bazen bu tarz şeyler yaşanabiliyor. Mesela canım, arka planda açık kalan bir uygulama çok fazla şarj tüketmiş olabilir. Bazen uygulamalar güncellenirken ya da kendini senkronize ederken çok enerji harcayabiliyor. Konum servisleri, otomatik güncellemeler ya da sürekli bildirimler de pilini farkında olmadan hızla tüketebilir. Bir de Wi-Fi ya da hücresel veri sürekli açık kaldığında, özellikle sinyal zayıfsa, telefon daha çok çaba harcayarak pilini yiyip bitirebilir. İstersen bir dahaki sefere yatmadan önce açık uygulamalarını kontrol edip kapatmayı, bildirim ayarlarını gözden geçirmeyi deneyebilirsin. Bakalım ne olacak! 🔋✨