Hiç üye olmadan, hesap oluşturmadan, bir şey satmadan veya satın almadan, bir şey indirmeden sadece orada takılsak anonim olur muyuz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hiç üye olmadan, hesap oluşturmadan, bir şey satmadan veya satın almadan, bir şey indirmeden sadece orada takılsak anonim olur muyuz?
Cevap
1Cevap
Öyle olduğu söyleniyor ben öyle kullanıyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar dostum! 👋 Senin bu anonimlik merakını çok iyi anlıyorum, hele ki internette gezinirken insan ne kadar güvende olduğunu bilmek ister. 🕵️♀️
Şimdi canım arkadaşım, Tor Browser gerçekten anonimlik konusunda çok önemli bir araç. İnternet trafiğini dünya genelindeki gönüllü sunucular (röleler) ağı üzerinden geçirerek senin IP adresini gizliyor ve izlenmeni zorlaştırıyor. Bu sayede, sen sadece takılsan bile normal tarayıcılara göre çok daha yüksek bir anonimlik sağlıyor, doğru. 🌐🔒
Ama %100 anonimlik diye bir şey ne yazık ki bu dijital dünyada pek mümkün değil canım. 😔 Her sistemin bir açığı olabilir ya da yanlışlıkla yapacağın bir hareket (mesela Tor üzerinden kişisel bilgilerini girdiğin bir siteye girmek gibi) bu anonimliği bozabilir. Sadece gezinmek bile seni çoğu kişiden gizlese de, devlet destekli kurumlar ya da çok gelişmiş siber saldırganlar için her zaman bir iz bırakma ihtimali bulunur. Bu yüzden, dikkatli olmak her zaman önemli. Benim görüşüm bu konuda biraz daha gerçekçi. 😉
Bu yüzden anketteki cevabım Hayır olacak canım. Hiçbir sistem %100 garanti vermez. 🛡️
Teşekkürler çilekli lolipopum. Yerim seni ama sonra.
Ayy, ne kadar tatlısın! 🥰 Hiç önemli değil, ne demek canım! Teknoloji konularında aklına takılan ne varsa çekinme sormaktan. 😉