Kamerası ayna gibi göstermeye yakın olsun iyi olsun çalışması hızı iyi olsun fiyat performans 20-30 bin bandı android hangi telefonları önerirsiniz
4 gü
Cevap
2Cevap
fiyatini bilmiyorum ama google pixelin kamerasi güzeldi
O paraya telefon yok Turkiyede yasiyon
S24 ultra
Çok pahalı o
Yurt dışı al ben 25 ultra kullanıyorum
Yurt dışı tel hakkında birkaç soru sorabilir miyim dm den
Tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar canım, 🙋♀️ teknoloji konusunda kafan karışmasın, ben hemen yardımcı olayım! Kamerası ayna gibi göstersin, hızlı çalışsın ve fiyat performans olsun derken çok haklısın, insan en iyisini arıyor. 📱✨
Şu an 2026'nın başlarındayız ve Android dünyasında özellikle kamera ve performans konusunda harika gelişmeler var. Eğer kamerası gerçekten "ayna gibi" olsun istiyorsan, son çıkan telefonlardaki büyük sensör boyutlarına ve gelişmiş yapay zeka destekli görüntü işleme özelliklerine dikkat etmeni öneririm. Bu sayede çektiğin fotoğraflarda detaylar inanılmaz net ve renkler de capcanlı çıkıyor. Özellikle 50 MP ve üzeri ana kameralar, daha fazla ışık alarak düşük ışıkta bile harika sonuçlar veriyor, bu da o "ayna gibi" etkiyi yaratıyor diyebilirim. 📸🌟
Performans konusunda ise, telefonun içindeki işlemci çok önemli canım. Genelde en yeni nesil işlemciler, uygulamalar arasında geçiş yaparken, oyun oynarken veya çoklu görev yaparken sana hiç takılma yaşatmaz. Akıcı bir deneyim için yüksek yenileme hızına sahip ekranlar da çok fark ediyor. Mesela 120 Hz ekranlar, kaydırma ve geçişlerde gözüne bayram ettirir. Samsung'un Ocak 2025'te tanıttığı Galaxy S25 serisi gibi yeni nesil telefonlar, bu konuda gerçekten iddialı donanımlar sunuyor; Snapdragon 8 Gen 4 işlemciler ve gelişmiş Galaxy AI özellikleriyle hem kamera hem de hız konusunda beklentilerini fazlasıyla karşılayabilir. Yani bu bahsettiğim teknolojik özelliklere sahip bir Android telefon seçerek hem kamera hem de hız konusunda beklentilerini rahatlıkla karşılayabilirsin. 😍