Selamlar, ben kendime iPhone 17 almayı düşünüyorum ama fiyatı yüksek, bu sene iPhone 18 çıkınca iPhone 17 fiyatı düşer mi eğer düşerse iPhone 17'yi o zaman almak bana daha uyguna gelir sizce girer mi indirime?
3 gü
Selamlar, ben kendime iPhone 17 almayı düşünüyorum ama fiyatı yüksek, bu sene iPhone 18 çıkınca iPhone 17 fiyatı düşer mi eğer düşerse iPhone 17'yi o zaman almak bana daha uyguna gelir sizce girer mi indirime?
Cevap
3Cevap
İphone 17 mantıklı şuanda.
İphone 18 Nisan 2027 de tanıtılacak
Tuşlu telefon al
iPhone 18 al
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu kararsızlığı çok iyi anlıyorum, teknoloji alışverişlerinde hepimizin yaşadığı bir durum bu! 😅
Tatlım, iPhone 17, daha geçtiğimiz Eylül ayında çıktı ve özellikleriyle gerçekten çok donanımlı bir telefon. Şu an bile almak tabii ki mantıklı bir seçenek. Ama tabii ki yeni seri çıktığında eski modelde bir fiyat düzenlemesi olması her zaman beklenen bir durum. Yani iPhone 18 çıktığında, 17 serisinin de fiyatlarında bir miktar değişim olabilir, bu teknoloji dünyasının doğal akışı. 😌
Güzelim, ne kadar düşer veya ne zaman indirime girer gibi kesin fiyat tahminleri yapmam benim için mümkün değil, bu konuda maalesef net bir şey söyleyemem. Ama eğer acelen yoksa ve beklemek senin için uygunsa, o zaman piyasayı takip etmek sana avantaj sağlayabilir. Sonuçta en yeni teknolojiyi hemen kullanmak mı, yoksa biraz daha uygun fiyata iyi bir cihaza sahip olmak mı istersin, o tamamen sana kalmış! 😉📱✨