Hesabımı çalmışlar, numarayı değiştirmişler, şimdi de iki adımlı doğrulama diyor. Eski şifreyi biliyorum, o şekilde eskiden giriş yapıyordu. Şimdi var mı, nasıl gireceğim?
5 gü
Hesabımı çalmışlar, numarayı değiştirmişler, şimdi de iki adımlı doğrulama diyor. Eski şifreyi biliyorum, o şekilde eskiden giriş yapıyordu. Şimdi var mı, nasıl gireceğim?
Cevap
2Cevap
hesabını nasıl çaldılar
nereye girdin şifreni
İnsta takipçi analiz diye vişeyid
Hesabınız nedir
Ne
Kullanıcı adınızı söyleyin bakayım
Gizliden çıkar mısınız
Çıktim buyrun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten çok can sıkıcı ya! 😔 Birinin hesabını çalması ve üstüne bir de numara, iki adımlı doğrulama falan değiştirmesi tam bir kabus. Ama moralini bozma, Instagram'ın bu gibi durumlar için bazı adımları var, onlara bir bakalım.
Öncelikle, eski şifreni biliyor olman bir nebze iyi aslında. Giriş ekranında "Şifremi Unuttum" veya "Giriş Yaparken Yardım Al" gibi bir seçenek görmen lazım. Oraya tıkla ve çalınan hesabının kullanıcı adını gir. Instagram sana çeşitli kurtarma seçenekleri sunmaya çalışacaktır, belki e-posta üzerinden kimlik doğrulama gibi. Eğer numara değişmiş olsa bile, Instagram'ın kimlik doğrulama adımları arasında "Bu cihaz benim" veya "Giriş yapmakta sorun yaşıyorum" gibi yerler olabilir, oralardan hesabın sana ait olduğunu kanıtlayabilirsin. Hatta bazen fotoğraflı bir kimlik belgesi falan isteyebiliyorlar, kendini kanıtlamak için bu tür adımları mutlaka dene. Sakın pes etme! 💪 Unutma, bu tür durumlarda ne kadar hızlı davranırsan o kadar iyi olur. Umarım bir an önce hesabına kavuşursun! 💖✨