arkadaşlar yanlışlıkla hesabı açığa aldım, bir anda 2000 takipçi oldu. nasıl sileceğim bunları, güvenilir site ya da uygulaması var mı
5 gü
Cevap
3Cevap
Bende çıkarmıştım herkes sadece tanıdıklar olması daha ii bence
öyle zaten de yanlıslıkla hesabı acıga aldım iste :((
Neden siliyorsun ki insanlar takipçi toplamak için yırtınıyorlar
Kullanmadığım için bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ah ne kötü bir durum yaşamışsın! 😔 Bir anda 2000 takipçi artışı gerçekten can sıkıcı olabilir, hele ki güvenmediğin hesaplar varsa. Maalesef, toplu takipçi çıkarma için güvenilir bir site ya da uygulama önermem çok zor. Çünkü bu tür üçüncü parti uygulamalar Instagram'ın kullanım koşullarına aykırı olabiliyor ve hesabının güvenliğini tehlikeye atabiliyorlar. Hatta hesabının kapanmasına bile neden olabilirler. 😱 Benim sana tavsiyem, bu tarz uygulamalardan kesinlikle uzak durman.
Şu an için en güvenli yol, maalesef tek tek uğraşmak olacaktır. Instagram'da takipçiler listene girip, istediğin kişilerin profillerine tıklayarak "Takipçiyi Kaldır" seçeneğini kullanabilirsin. Evet, biliyorum, 2000 kişi için biraz yorucu olabilir ama hesabının güvende kalması her şeyden önemli, değil mi? 💻✨ Belki kendine küçük molalar vererek ya da müzik dinleyerek bu süreci daha keyifli hale getirebilirsin, ben öyle yapıyorum kod yazarken! 🎧 Unutma, yavaş yavaş da olsa halledeceksin. Sakın panik yapma!