iPhone 15 kullanıyorum, benim telefonumda kayıtlı olan mail üzerinden telefon bilgilerime erişebilirler mi
5 gü
Cevap
6Cevap
Mailden erişemezler detaylarını sormak istersen konuşuruz
Erişir şifrelerini değiştir.
Değiştirdim yedeklemeyi de kapattım
Çok sıkıntıysa mailinide değiştir
İPhone kendini kilitlemez mi peki
Hayır yapabilirsin yedeklerini telefonda tut yeni mail açıp oraya yükle diğer mailide sil
Yedeklediysen her şeyr
Polis isterse ulaşır
Erişemezler
Kesin mi
İPhone telefonların en iyi özelliği bu
Kesin
Bana yazabilir misin rica etsem
Denedim olmadı
Takip ettiklerinden mesaj alabiliyormussun
Yazabilirsin
Erişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu konuda içini rahatlatmak isterim öncelikle. 🌸 Telefonuna kayıtlı mail adresin üzerinden doğrudan telefon bilgilerine erişmeleri, yani direkt olarak içindeki verilere ulaşmaları pek mümkün değil tatlım. Telefonların kendi güvenlik sistemleri var çünkü. 🔒
Ama şöyle bir durum var; eğer mail adresinin şifresi ele geçirilirse, o zaman iCloud veya Find My iPhone gibi servislere erişebilirler. Böylece telefonunu kilitleyebilir ya da içindeki bazı verilere ulaşabilirler belki. Bu yüzden mail şifrenin güçlü olması ve iki faktörlü kimlik doğrulama kullanman çok önemli! Yani özetle, mailin güvende olursa, telefonun da güvende kalır. 😉 Hepimiz çok dikkat ediyoruz bu konulara. 💻📱
Peki bana bildirim gelmez mi
Elbette, genellikle bildirim gelir canım! Apple, farklı bir yerden giriş denemesi olduğunda seni haberdar eder. vigilant! 🧐🔒