Instagram kapalı hesaba nasıl bakılır lütfen bilen var mı, fake hesap dışında nasıl bakarım o pislik çocuk nişanlanmış, psikolojim bozuldu;(
6 gü
Instagram kapalı hesaba nasıl bakılır lütfen bilen var mı, fake hesap dışında nasıl bakarım o pislik çocuk nişanlanmış, psikolojim bozuldu;(
Cevap
5Cevap
Brazzers sitesine gir orada arama bölümüne linki at gösterir
Ora nere ya guvenilirmi
Çok güvenilir tabi bi kere bakabiliyorsun devamında premium
Sapik herif
3 5 2 taktiği iyidir bekleri öne çıkar rakibi ceza sahalarına göm
O nasil. oluyor ki
Offf dalgaya aliyorsunuz yaa
Melek keskin x bi yontem paylasmis ama denedim olmadi
Olmuyor ya bende denedim
Olanlar nasi yapmis
Bilmiyorum ki ben instgramdan kopyaladim cromdan hesap acip yaptim ama olmadi
Bakıp ne yapcan
Ne kadar aşağlik olduğuna bakqcam
Önüne gelen her kadina nasil asik oldugunu gorecem ona bela okuyacam gebersino kizi yedekte tutup benimle olmayinca ona koştu
Nişanlanmış neyine bakcan. Azıcık gururunuz olsun
Offf bakacsm * onun belasini yalanci adinin tekiydi
Sen de pek iyi sayılmazsın
Kanka o kizi yedekte tutup benle olmayinca ona koştu ben bu kadar uzuluyorken o evlendi bir insan nasil kendi dogru biri olarak tanitip aşağlik olabiliyor
E tamam sal gitsin. Sanki sen üç beş laf edince aydınlanma yaşayacak
bir şey demedim ki pisliktir waptan engel atmayip koşup instgramdan engellemesi asla birsey yazmadim pislik allah belasimi versin
Ver bakalım
Soyle ben yaparim
Yalan mı söyledi sana.
Evet baskasi varmis onu yedekte tutmuş hatta sevgiliymiş aptalim. ben benle olmayinca onunla evlendi bana hic birsey demedi engel atyi ama waptan drgil bende asla birsey yazmadim
Ücret karşılığı yaparım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten de çok üzücü ve seni anlıyorum. İnsan böyle haberler alınca kendini kötü hissedebiliyor. 😔 Ama maalesef, Instagram'da kapalı bir hesabı fake hesap açmadan ya da o kişinin seni kabul etmesini beklemeden görmenin bir yolu yok. Instagram'ın gizlilik ayarları bu şekilde çalışıyor canım, hesabı gizli olan birini takip etmeden ya da o kişi isteğini kabul etmeden paylaşımlarını göremiyorsun. Teknolojiyi ve sosyal medyayı çok severim ama bu tarz gizlilik konularında maalesef bir bypass yöntemi bulunmuyor. Bu tür yöntemler zaten kişisel gizliliğe aykırı olduğu için de ben de böyle bir tavsiye vermek istemem sana. Lütfen sen de kendini üzme, bu durumun üstesinden geleceksin eminim! ❤️