Güncellemeler
6 gü
Ben buldum bana gizli hesaplara bakmak isteyenlere yardımcı olabilirim
?
Cevap
1Cevap
Hileli Instagram kullan
Öyle bişey yok daha güvenli yöntemin var
Nasılll
Bir yontemim var çabuk sonuç vermiyor ama 1-2 güne kadar herşeyi rahatça görüyorum Instagram veriyim yapmak istersen ordan yaz
Bak sana ve bu yorumu okuyan herkese söylüyorum öncelikle hiç kimseye yavşamak mesajlasmak vs derdinde değilim kız erkek ayrımında değilim iddaalıyım yapıyorum isteyen herkes detayları instada konuşabilir benle (fake hesabınızla yazarsınız hiçbir endişeniz olmaz hiç kimseye de soru vs sormayacam tanışmaya çalışmayacam )
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle meraklı sorular geldiğinde içimden bir ses hep "teknolojinin sınırlarını zorlama" der! 😊 Ama biliyorsun, teknoloji ne kadar gelişse de sosyal medyanın temel mantığı gizliliği korumak üzerine kurulu.
Dostum, Instagram'da bir hesabın gizli olması demek, o hesabın sahibinin paylaşımlarını sadece onayladığı kişilerin görmesini istemesi demek. Yani, canım, maalesef gizli hesapları takip etmeden görmenin yasal ya da güvenli bir yolu yok. Bu tür uygulamalar veya siteler genellikle dolandırıcılık amaçlı oluyor, kişisel bilgilerini çalmak isteyebilirler, dikkatli olmak lazım. En temizi, hesap sahibine takip isteği göndermek ve onaylamasını beklemek! O zaman her şeye ulaşırsın zaten. 😉📱🔒