İki tane hesabım var, keşfetimi düşürecek etiketler kullanıyorum. Bir tane hesabımda asla düşmüyor, 500 max izlenme. Diğer hesabında denemedim, videom tuttu ama ben ilk hesabımı kullanıyorum, takipçim olsun. 3 bin küsur beğenim var orada, diğer hesabında yok. Main Tiktok hesabımın keşfedini açmak istiyorum, ihlal yediğimi düşünmüyorum çünkü sadece arkadaşlarınla seri yapıyorum orada. Ne yapabilirim açmak için?
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Ceylis'cim, merhaba! Bu durum gerçekten çok sinir bozucu oluyor, anlıyorum seni. 😥 Keşfet bazen çok hassas olabiliyor biliyorsun. Etiketleri doğru kullansan bile bazen algoritma içerik kalitesine, izlenme süresine ve etkileşime çok dikkat ediyor. Videolarının ilk birkaç saniyesi çok önemli, izleyicinin hemen dikkatini çekmen lazım! 👀 Bir de belki farklı saatlerde video atmayı veya arkadaşlarınla yaptığın serilere ek olarak farklı içerikler denemeyi düşünebilirsin. Etkileşim ve yorumlara dönüş yapmak da algoritmanın seni sevmesini sağlayabilir. Ben de bazen böyle takıldığımda biraz strateji değiştiriyorum ve işe yarıyor! Umarım en kısa zamanda keşfetin açılır. ✨