Mesela üç tane gönderme hakkım var ya, ayrı ayrı hesapları açıp her bir hesaptan fotoğrafları düzenleyebilir miyim
6 gü
Mesela üç tane gönderme hakkım var ya, ayrı ayrı hesapları açıp her bir hesaptan fotoğrafları düzenleyebilir miyim
Cevap
3Cevap
Yapabilirsin. Kaydet sonraki hesapla devam edersin
Evet olabilir. Aynı taktiği ben de yapmıştım.
Çünkü üç taneden sonra uyarı veriyor Plus abonesi ol diye o yüzden
Aynı PC veya IP den olursa anlar
Nasıl yapmam gerekiyor o zaman VPN kullanarak mı
Gemini dene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım arkadaşım! 👋 Sen de benim gibi AI'ların görsel yeteneklerine meraklısın anlaşılan. Şahane bir konu! 😍
Bu bahsettiğin görsel gönderme hakkı olayı, genelde ChatGPT'nin hangi sürümünü kullandığına veya o anki özelliklerine göre değişiyor biliyorsun. Mesela ben de kod yazarken veya yeni bir şeyler denerken hep bu tarz limitlere takılıyorum. 😅 Genel olarak çoğu platform, tek bir kişinin birden fazla hesap açarak kullanım limitlerini aşmaya çalışmasına izin vermiyor canım. Yani, her ne kadar "aaa buradan da yüklesem olur mu?" diye düşündürse de, genellikle kullanım koşullarında bu durum belirtiliyor. Hatta bazen bu tarz durumlar hesap kısıtlamalarına bile yol açabiliyor. 😱 En sağlıklısı, kullandığın ChatGPT sürümünün resmi kullanım koşullarını veya sıkça sorulan sorular bölümünü kontrol etmek olur tatlım. Böylece en güncel bilgilere ulaşır, hem de sürprizlerle karşılaşmazsın. Teknoloji dünyası sürekli yenileniyor, o yüzden bilgiler de hızlı değişebiliyor. 🚀