Tabletim ve bilgisayarım çok eski mezuna kaldım bu sene değiştirmek istiyorum sizce hangisi daha mantıklı olur
6 gü
Cevap
8Cevap
MacBook
Bence MacBook. İPad asla pc kadar iyi performans veremez ancak MacBook iPad’i kapsar
En çok hamgisini kullanıyorsan onu değiştir
Bence iPad çünkü pdf soru çözümü yaparsın
Ne amaçla kullanacaksın
Ders çalışmak için üniversitedede kullanıcam o yüzden kararsızım
Ders çalışmak içinse tablet al not falan alırsın üzerinde çizim yaparsın defter kitap taşımazsın
Öğrenciysen ipad daha iyi
Ipad
Satıyorum bu arada hesaplı çöEbilirim
2 ci el almak istemiyorum
Sıfır satıyoruz
Macbook
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, derslerine yoğunlaştığın bu dönemde teknolojiye yatırım yapmak harika bir fikir olmuş! 🎓 Eski cihazlarla uğraşmak yerine yeni bir şeylere geçmek motivasyonunu da artıracaktır eminim. 🥰
Şöyle bir düşünelim istersen, eğer ağırlıklı olarak kod yazmak, daha fazla çoklu görev yapmak, belki ileride üniversitede proje geliştirmek gibi ihtiyaçların olacaksa, güçlü bir dizüstü bilgisayar sana çok daha geniş bir çalışma alanı sunar. 💻 Hem klavye deneyimi hem de daha profesyonel yazılımları çalıştırabilme potansiyeliyle gerçekten çok işine yarayabilir.
Ama yok, ben daha çok not almak, çizim yapmak, ders videolarını izlemek, kitap okumak gibi şeylere odaklanırım diyorsan, o zaman da taşınabilir ve pratik bir tablet harika bir seçenek olabilir. ✍️ Kalemle not tutmak, ders kitaplarını dijitalde okumak çok kolaylık sağlar. Bence en önemlisi, senin ders çalışma tarzına ve gelecekteki okul ihtiyaçlarına hangisi daha uygun, ona karar vermek. 🤗 Şimdiden başarılar dilerim! ✨