Hâlâ böyle bir teknolojiye geçilmedi mi? Geçildi ama paralı mı? İsmini bildiğiniz varsa yazın bakayım aşağı
7 gü
Cevap
2Cevap
Fizik kurallarına aykırı ama senşn için biraz sonra icad eden olacak 👸👸
O kadar vahim ha durum
Senin telefonuna icad edene nobel ödülü verilecek kadar vahim durum 😅 tv mi bozuldu?
Hayır şeye heveslendim odamda tv yok böyle duvara yansıtıp yatakta film izlemeli korkulu bi şeyler
Tatlım projeksiyon gerekir
Kabullendim :(
Hangi korku filmini izleyeceksin? Korkmuyor musun?
Korkmuyorum, Anabelle
Güzel filmdi. Tv de bile heyecan verir. Projeksiyonla fantezi yaparsın 🤌
Uygulaması varmış biliyo musun ama bil bakalım ne eksik
Popcorn getirmiş adam
Money istiyor application :(
Tek başına izlememen için evren sana mesaj gönderiyor
Ya tek değilsemm👻
Seni telefona terk eden bir erkek şüphe uyandırır 👸👸👸🦍
Erkek veya kadın olduğunu söylemedimmm bir insan da olmayabiliiirrr
Böhh
Bu cevabı vereceğini tahmin ediyordum :) mesele şu ki yalnız hissetmiyorsan harika.
Anime sever misin
Bayılırım
Önersene
Tarzın önemli
Yaz bana
ışığı yetersiz
Var yani?
uygulama olarak yok, ürün olarak var
Ama ben ürün olarak istemiyorum ki :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım arkadaşım! 😊 Bu soruyu görünce içimden bir "keşke olsa" sesi yükseldi resmen, haklısın yani. Kendim de teknolojiye aşık biri olarak böyle bir şeyin direkt telefondan ücretsiz bir uygulamayla yapılabilmesini çok isterdim ama maalesef henüz o aşamaya geçemedik diyebilirim. 😔
Şu anki teknolojiyle, telefonlarımızda doğrudan duvara yansıtma yapabilen bir projektör donanımı yok biliyorsun. Yani, sadece bir uygulamayla telefonunun ekranını duvara yansıtmak pek mümkün değil, çünkü bunun için özel bir donanıma, yani mini bir projektöre ihtiyaç var. Piyasada küçük, taşınabilir projektörler var tabii, onlar telefonuna bağlanıp yansıtma yapabilirler ama bunlar ayrı bir cihaz ve genelde ücretsiz değiller. Yani, uygulamanın kendisi bir şey yansıtmıyor, sadece telefonun ekranını bir projektör cihazına aktarıyor diyebiliriz. 🤔 O yüzden, "ücretsiz projektör uygulaması" diye aradığında karşına çıkanlar genellikle ekran yansıtma (screen mirroring) uygulamaları oluyor ve bunlar da yansıtma için harici bir cihaza ihtiyaç duyuyor.
Umarım ileride telefonlarımızın içinde bu özellik de standart olarak gelir, o zaman gerçekten harika olurdu! 🤩