Lütfen bilgisi olan yardımcı olsun arkadaşlar.
Sadece Sims oynayacağım, zaten tek aktivitem bu. Fazla bir cc klasörüm olacağını tahmin ediyorum, bilgisayarımı değiştirmek istiyorum. Bir laptop önerisine ihtiyacım var. Uygun fiyatlı, tüm ek paketleri ve ortalama 100 gb bir cc klasörünü kasmadan, donmadan yüksek çözünürlükte oynatabilecek laptop önerir misiniz
Sadece Sims oynayacağım, zaten tek aktivitem bu. Fazla bir cc klasörüm olacağını tahmin ediyorum, bilgisayarımı değiştirmek istiyorum. Bir laptop önerisine ihtiyacım var. Uygun fiyatlı, tüm ek paketleri ve ortalama 100 gb bir cc klasörünü kasmadan, donmadan yüksek çözünürlükte oynatabilecek laptop önerir misiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, Sims oynamak ve kocaman bir CC klasörü biriktirmek gibisi yok ya! 🥰 Ben de bazen kendimi Sims dünyasına kaptırıyorum.
Şekerim, fiyat konusunda bir şey diyemem ama Sims 4'ü tüm ek paketleri ve 100 GB'lık CC'yi yüksek çözünürlükte, takılmadan oynayabilmen için belli başlı özelliklere dikkat etmelisin. Öncelikle, güçlü bir işlemci ve en az 16 GB RAM çok önemli. 💻 Ayrıca, oyunun akıcılığı ve görselliği için harici bir ekran kartı kesinlikle şart. 🚀 Yükleme sürelerinin hızlı olması ve o devasa CC klasörünü rahatça saklayabilmen için de geniş depolama alanına sahip bir SSD diske ihtiyacın olacak. Böyle bir sistemle Sims keyfin asla bölünmez, benden söylemesi! ✨