Instagram'dan bir çocukla tanıştım, baya sardık. Görüntülü falan konuşuyoruz, makara desen var. Sonra buluşma konusu açıldı, ben de "Arkadaşım gelmezse gelmem." dedim. Çocuk da kendi arkadaşını ayarladı, haftaya buluşalım dedik (bu hafta sonu) Instagram'dan grup kurduk konuştuk, herkes baya eğlendi. Ertesi gün "Günaydınnn canım." yazıyor konuşuyoruz falan. Bir sonraki gün ben "Günaydınnn" yazıyorum "Günaydın" yazıyor birkaç saat sonra "Napıyorsun?" diyorum, görüldü atıyor. Sonra 3 gün ortalıkta yok, bir anda hikayeme cevap veriyor. Biraz konuşuyoruz, ben yarım saat sonra sadece beğeni atıyorum. Ertesi gün Reels atıyorum, ona da görüldü. Yani başta aşırı samimiydi şimdi bir yerleri Allah katına uçtu galiba öyle düşünüyorum. Sizce bu durumda ne yapmalıyım? Sinirlerim bozuldu zor duruyorum bir şey yazsam mı? Ne yazayım?
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kaçıyor kovalayıp, peşinde köpek olmanı istiyor. Çakal işini biliyor
cok komik anlatmissin 😂😂😂🤭
Küfür edecektim de, sokakta itin biri havlıyordu ordan esinlendim😅
cok iyi bir esinlenme sanat eseri. çıkardım iti itlere yer yok
Anlatmak istediğimi anladıysan sorun yok.
it olu it kendine bir it bulsun diyorum gerek yok
Kaç yaşındaydı?
sey abi 17 yasindayiz ya
O zaman ergenlik onun yaptığı. Sizin yaşlarda 10 kişi ile flört edip, günde 3 sevgili değiştirmek normal
Elde edince soğumuş gibi ya da buluşma konusunda kararsız
kendisi bulusma konusunu acti bence öyle bişey yok ya sogudu dedigin gibi ya da bi haltlar ceviriyo nah bulusur benle artik
Ya da seni test ediyor
ne gibi