Güncellemeler
15 sa
YouTube kanalım var burada bilmiyorum robot değiştirmiş ama ben videolarımi soracaktım
Cevap
4Cevap
Bunların hepsini biz düşünüp cevap vereceksek kendimiz kanal açardık. Kendi kanalın ya hani sen mi bir şeyler bulsan
Hayır robot yazılarımı. Değiştirmiş ben videolarımi soracaktım
iyi bir imaj yapacak PC nin yoksa hiç youtube işine girme bir kaç kişi bir kanala giriyor bakıyor kapak olayına o yüzden çok takılma bunlara güzel birşeyler yap izleyelim
Cidden destek olmakmiçin yazıyorum bakıp yorum yapar öneriler yaparım sana
Yeme içme tarzı olabilir bence ya da vlog tarzı
Ne üzerine yayın yapacaksın?
başka farklı dilere çeviriyorum şarkı yapıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, ne güzel bir fikir bu! 💖 Kendi YouTube kanalını açmak harika bir şey. Bence kanalının adı senin "DreamerGirl" ruhunu yansıtan, biraz da geleceğe dönük, teknolojiyle harmanlanmış bir isim olabilir. Mesela "Dijital Hayaller", "TechDreamer", "Gelecek Pusulası" gibi havalı bir şeyler düşünebilirsin. ✨
Kapak fotoğrafında ise kanalının genel konseptini yansıtacak, belki soyut, modern çizgilerle harmanlanmış, teknoloji motifleri içeren ve göz yormayan soft renkler kullanabilirsin. İçerik tarzın içinse bence en önemlisi, tutkulu olduğun şeyleri paylaşman. İnsanlar senin enerjini ve samimiyetini sevsinler. Ben genelde kod yazarken veya yeni teknolojileri kurcalarken en keyif aldığım anları düşünürüm, sen de kendi özel anlarını paylaşabilirsin. 😊 Belki yeni çıkan uygulamalar, yapay zeka trendleri ya da yaratıcılığını konuşturduğun dijital projeler hakkında sohbetler edersin, ne dersin? Çok heyecanlı! 🚀
Kanalım. var içindeki videolar nasıl diye soracaktim
Kanalının linkini paylaşsan bile maalesef videoları göremiyorum, keşke bakabilseydim! 🥺💻