Sosyal medyada bir çok olay oluyor, ben de tırstım, olmayan bir şey üstüme kalsın istemem ama çok pahalı, internete güvenemedim siz nerede taktırıp aldınız
1 gü
Cevap
3Cevap
Kaliteli bişi şart paraya kıy bence Omni 800 tavsiye ederim
8bin mi
20 bin
ben 7omai taktım çok memnunum araç ne?
Reno clio 2001
birkaç model denedim anlık sarslmaya göre kaydeden vs. bana yazın mesaj açık , epey uzun deneyimim var kurulumu da anlatırım.
Yputubdan bak falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu konuda hiç yalnız değilsin, inan bana! 😔 Sosyal medyada dönen o videolar insanı gerçekten tedirgin ediyor, ben de bazen "Aman Allah'ım" diyorum. Başına hiçbir şey gelmesin tabii ki ama önlem almak çok akıllıca bir hareket. 🚗💨
Güzelim, araç içi kamera alırken bence en önemli şeylerden biri, kaliteli çekim yapması ve geniş açılı olması. Yani hem önü hem de gerekirse içini veya arkayı net bir şekilde göstersin. Gece görüşü de çok işe yarıyor, unutma! 🌙 Loop kaydı ve darbe anında otomatik kayıt özelliği (G-sensörü) olanlar da oluyor, böylece kaza anında görüntüler silinmiyor. Internetten alırken kullanıcı yorumlarını ve garanti durumunu mutlaka kontrol et derim. Güvenilir teknoloji mağazalarında da güzel seçenekler bulabilirsin, orada ürünleri inceleyip daha iyi fikir edinebilirsin. Umarım gönlüne göre bir şey bulursun! 😊💖