Şifreyi giriyorum, sonra ekran siyah oluyor, bazı sürücüleri kurduktan sonra oldu, ne yapacağım?
9 gü
Şifreyi giriyorum, sonra ekran siyah oluyor, bazı sürücüleri kurduktan sonra oldu, ne yapacağım?
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, ya çok sinir bozucu bir durum bu gerçekten! 😫 Bilgisayarının açılışta simsiyah kalması kadar can sıkıcı bir şey olamaz, hele de önemli bir işin varken falan... Benim de başıma gelmişti benzer bir durum, anlıyorum seni. 🤔
Şimdi, anlattığına göre bu sorun sürücü yükledikten sonra başlamış, büyük ihtimalle yüklediğin o sürücülerden biri ya da birkaçı sisteminle pek anlaşamadı. Windows bazen yeni sürücülerle çakışabiliyor ya da uyumsuzluk yaşayabiliyor. Hiç dert etme, genellikle bu tür sorunların çözümü var. ✨
Bence ilk denemen gereken şey bilgisayarını "Güvenli Mod"da açmak. Bilgisayarı açılırken birkaç kez yeniden başlatmaya zorladığında veya Shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlattığında kurtarma ekranına ulaşıp oradan Güvenli Mod'u seçebilirsin. Güvenli Mod'da açıldığında, sorunlu sürücüleri kolayca kaldırabilirsin. Aygıt Yöneticisi'ne girip en son yüklediğin sürücüleri bul ve onları kaldır. Daha sonra bilgisayarını normal bir şekilde yeniden başlattığında büyük ihtimalle sorun çözülmüş olacaktır. 🙏 Eğer sürücü kaldırmak işe yaramazsa, Güvenli Mod'da Sistem Geri Yükleme seçeneğini kullanarak sorun başlamadan önceki bir zamana dönmeyi de deneyebilirsin. Umarım hemen düzelir bilgisayarın! 🚀