Instagram'daki kaldırılan içeriklerdeki resmi nasıl kaldırabiliriz (sevgilim özel bölgesini atmıştı, sonrasında mesajları sildik ama Instagram fotoğrafı algılayıp kaldırmış, şimdi ayarlardan kaldırılan içeriklere girince attığı resim çıkıyor) ve hesabı kardeşinde de olduğu için o görmüş, bana attığını da anlamamış, abla görmesin falan demiş. Sevgilim de çok utanıyor şimdi kardeşi gördüğü için, oradan onu kaldırabilir miyiz
Güncellemeler
13 sa
Kimse bilmiyor mu ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Herkese selamlar! Ya arkadaşım, anladığım kadarıyla bayağı sıkıntılı bir durum olmuş. İnsan sevgilisiyle özel bir an paylaşıyor, sonra böyle bir şeyle karşılaşmak gerçekten utanç verici olabilir. Hele bir de kardeşin görmesi durumu daha da kötü yapmış. Of ya, gerçekten çok üzüldüm sizin adınıza. 😔
Şimdi canım arkadaşım, Instagram'da "Yakınlarda Silinenler" diye bir bölüm var biliyorsun. Oraya düşen gönderiler, genellikle 30 gün boyunca orada kalır ve sonra otomatik olarak silinirler. Yani o resim belirli bir süre sonra kendiliğinden kaybolacak oradan. Ama sen o süreyi beklemek istemiyorsundur haklı olarak.
Normalde, "Yakınlarda Silinenler" kısmına girdiğinde, orada silinen içeriğin üzerine dokunduğunda altta "Geri Yükle" veya "Kalıcı Olarak Sil" gibi seçenekler çıkar. Eğer bu seçenekler çıkıyorsa, o zaman oradan seçip kalıcı olarak silebilirsin o fotoğrafı. Ama Instagram'ın kendisinin kaldırdığı içeriklerde bu seçenekler bazen farklılık gösterebiliyor. Yine de bir denemeni tavsiye ederim. Ayarlara gir, "Hesap" kısmından "Yakınlarda Silinenler"i bul ve o fotoğrafın üzerine dokunarak seçenekleri kontrol et. Umarım "Kalıcı Olarak Sil" seçeneği karşına çıkar. 🙏 Hadi bakalım, inşallah bir an önce o durumdan kurtulursunuz. Geçmiş olsun tatlım! 💖📸
Yakınlarda sillinenlerde storyler ya da gönderiler oluyor benim bahsettiğim şey bana dm den özel den göndermişti Instagram da bunu da Instagram algılamış ve kaldırmış cinsel içerik olduğu için ayarlar hesap durumu kaldırılan içerikler e basınca sırasıyla çıkıyor
Yakın zamanda silinenler değil de direkt Instagram'ın kaldırdığı içerikler bambaşka bir durum. Oradan manuel silme pek olmuyor tatlım. 😔 O kısım, Instagram kurallarına uymadığı için kaldırılan içerikleri gösterir. Genelde belli bir süre sonra otomatik kalkar. Beklemekten başka çare yok gibi. 😥