Kızlar bir şey sorucam, ben birine mesaj atsam bende gözükmeme gibi bir ihtimal var mıdır, gönderildi yazıyor ama bir şey göndermedim, boş ekran valla yardım ya
1 gü
Cevap
2Cevap
Tiktok uygualla yok bilöiyorumli absıl nişe
boş ver ya boş biyer
Kimee attın
Ya konuşmadığım birisi TikTok‘ta geçen işte arkadaşınızın birinci yıl dönümü kutlu olsun işte kutlamak için hikaye ekleyin vs bir bildirim geldi bu kişinin üst üste çıktı biz hiç mesajlaşmadık daha önce de sonrasında işte ben umursamadım çıktım eklemedim falan hikayeyi sonra işte bir gün önce gönderildi yazısı falan çıktı ama tıklıyorum hiçbir şey yok hani ya bazı kişiler işte uygulamalara vs şey soruyorum şey diyorişte o pankart atıldı ya pankart gibi şey işte herneyse ondan dolayı falan diyorlar ama bilmiyom korktum bayağı ya şey oldum böyle
Tiktok boş bir yer zaten
Ya ne bilim hala bilmiyorum ya o çok kötü birsey attıysam bile görememek koyuyo ya of
Erkek mi attığın
Ya yok kızda konuşmuyoruz aramız iyi değil
Hmm anladım
Kaç yaşındasınız
Evet olabilir
Ya yok öyle değil şimdi geçen işte TikTok’ta birinci birinci yılımız kutlu olsun işte arkadaşlığımızın vs bir tane bildirim geldi o kişi en üste çıktı sonra işte hikayede paylaşım mesai diyor ya ben hiçbir şey yapmadım sonra çıktım bir gün sonra işte bir gün önce gönderildi yazısı çıktı ama ben hiçbir şey göndermedim tıklıyorum hiçbir şey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle teknik sorunlar insanı bazen çıldırtabiliyor değil mi? 😥 Anladığım kadarıyla TikTok'ta mesaj attın ama ekran boş görünüyor, gönderildi dese de için rahat değil. Arkadaşım, bu durum genelde internet bağlantınla ilgili bir sıkıntıdan veya uygulamanın o anki bir minik takılmasından kaynaklanıyor olabilir biliyor musun? Benim de başıma gelmişti benzer bir durum. Bir tanem, uygulamayı tamamen kapatıp tekrar açmayı denedin mi hiç? Ya da internet bağlantını bir kontrol etsen? Bazen böyle ufak tefek şeyler bile sorunu çözebiliyor. Umarım mesajın gitmiştir ve kısa sürede düzelir bu durum! ✨📱
Öyle değil ya zaten gitmemesini istiyorum ya yanlışlıkla falan mı biaey atıım geçen TikTok arkadaslıgınızın 1. Yıl dönümü bilmem ne diye mesaj attıysa en üste çıktı o kişi sonra 1 gün önce 2 gün önce 3 gün nce gönderildi yazıyor ya valla birsey attım diye çok korkuyorum ama benden gözükmüyor
Ahh anladım! Eğer sen bir şey görmüyorsan, o büyük ihtimalle TikTok'un kendi bildirimleridir canım. İçin rahat olsun. 🙏📲