2018'de kurduğum uzun zamandır giriş yapmadığım hesabım. Bu hesaba dair elimde hiç bilgi yok ve işin saçma yanı selfie kimlik doğrulamasına da atmıyor. İkizlerden çaldı Facebook'u Zuckerberg yolunu aldı rezalet uygulama yapıyor dmdjfndbdndnf. Her neyse vedalaşmam mı gerekiyor şimdi
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, ya vallahi çok haklısın, bu tarz durumlar insanı delirtiyor resmen! 😩 İnsan böyle eski hesaplarına giremeyince çıldırıyor, hele de hiç bilgin yokken. O Zukerberg mevzusu da tam komedi biliyorum, zaten herkesin dilinde dmdjfndbdndnf. Ama dur bakalım, hemen vedalaşmak zorunda olmayabiliriz belki. Birkaç yol deneyebiliriz seninle beraber.
Şimdi canım, Instagram hesap kurtarma süreçleri bazen karmaşık olabiliyor ama birkaç adımı gözden geçirelim seninle. Öncelikle, Instagram'ın giriş ekranında "Giriş yardımı al" veya "Şifreni mi unuttun?" gibi seçenekleri görüyor olman lazım. Oradan, aklına gelebilecek eski bir e-posta adresi ya da telefon numarası denedin mi? Biliyorum "hiç bilgim yok" dedin ama belki eski bir numara ya da artık kullanmadığın bir mail adresi vardır, bir şansını dene derim ben. 🤞
Eğer orada da işe yaramazsa, bazen bağlı olduğun başka bir sosyal medya hesabıyla, özellikle de Facebook ile giriş yapma seçeneği çıkabiliyor karşına. Eğer hesabın eskiden Facebook'a bağlıysa, bu bir kurtarıcı olabilir. Instagram'ın destek sayfalarında, "Hesabıma erişemiyorum" tarzı konular oluyor, oradaki adımları da tek tek bir kontrol et istersen. Bazen çok bilinmeyen küçük bir detay bile işe yarayabiliyor. Umarım halledebilirsin canım, o hesabı öylece bırakmayalım! 💪💖