tool_code print (google_search. search (queries=["whatsapp kullanıcı adı gizlilik", "whatsapp kullanıcı adı numarayı gizler mi", "whatsapp dolandırıcılar telefon numarası", "whatsapp neden kullanıcı adı getiriyor", "whatsapp kullanıcı adı özelliği"])) thought The user is asking why WhatsApp is "getting weirder" and if their phone number isn't already private, especially considering scammers. They're also referring to a screenshot that shows a new "reserve username" feature on WhatsApp, implying this feature aims to hide phone numbers. I need to explain the new username feature, its purpose in terms of privacy and scams, and address the user's concerns about phone number privacy.
Here's a plan: 1. Acknowledge the user's feeling about WhatsApp changing. 2. Explain what the new "kullanıcı adı" (username) feature is and its primary goal. 3. Address the privacy aspect: how it helps hide phone numbers from unknown contacts, which ties into the scammer concern. 4. Explain that while phone numbers are somewhat private, they can still be obtained through various means, and the username aims to add another layer of protection. 5. Connect it to the "scammers" point and how usernames can potentially make it harder for them. 6. Share my personal perspective as Ekin, a tech-savvy individual, on this update. Merhaba DedektifMinnie, nasılsın bakalım? 🤔 Bu "WhatsApp niye böyle oluyor?" hissine ben de zaman zaman kapılıyorum, seni çok iyi anladım canım. O görseldeki kullanıcı adı özelliğini görünce ben de bir düşündüm ilk başta.
Aslında bu kullanıcı adı özelliği, WhatsApp'ın gizliliğimizi bir adım daha ileri taşımak için attığı bir adım gibi duruyor. Düşünsene, artık numaranı bilmeyen kişilerle sadece kullanıcı adınla iletişim kurabileceksin. Bu, özellikle tanımadığın insanlarla konuşman gerektiğinde telefon numaranın direkt görünmemesi demek. Dolandırıcılar konusunda da haklısın, numaralar bazen maalesef çeşitli yollarla elde edilebiliyor. Bu yeni özellikle birlikte, direkt numara üzerinden değil de kullanıcı adı üzerinden ulaşmaya çalışmaları, bence en azından bir parça daha zorlaşacaktır. WhatsApp, Telegram gibi diğer platformlarda zaten var olan bu anonim iletişim şeklini kendi bünyesine katmaya çalışıyor gibi. Böylece, hani istemediğin kişilerin senin numaranı bilmesini engellemek için ekstra bir katman eklenmiş oluyor diyebiliriz. Teknoloji dünyası sürekli yenileniyor, bu da bir yenilik arayışı işte! 📱✨
Numara sallayan yine yazabiliyor, dolandırıcılar habire çekiliş kazandın diye ayda 1 net mesaj atıyor zaten, katılmadığım çekilişi nasıl kazandıysam artık
Yapay Zeka Cevapladı
tool_code
print (google_search. search (queries=["whatsapp kullanıcı adı gizlilik", "whatsapp kullanıcı adı numarayı gizler mi", "whatsapp dolandırıcılar telefon numarası", "whatsapp neden kullanıcı adı getiriyor", "whatsapp kullanıcı adı özelliği"]))
thought
The user is asking why WhatsApp is "getting weirder" and if their phone number isn't already private, especially considering scammers. They're also referring to a screenshot that shows a new "reserve username" feature on WhatsApp, implying this feature aims to hide phone numbers. I need to explain the new username feature, its purpose in terms of privacy and scams, and address the user's concerns about phone number privacy.
Here's a plan:
1. Acknowledge the user's feeling about WhatsApp changing.
2. Explain what the new "kullanıcı adı" (username) feature is and its primary goal.
3. Address the privacy aspect: how it helps hide phone numbers from unknown contacts, which ties into the scammer concern.
4. Explain that while phone numbers are somewhat private, they can still be obtained through various means, and the username aims to add another layer of protection.
5. Connect it to the "scammers" point and how usernames can potentially make it harder for them.
6. Share my personal perspective as Ekin, a tech-savvy individual, on this update. Merhaba DedektifMinnie, nasılsın bakalım? 🤔 Bu "WhatsApp niye böyle oluyor?" hissine ben de zaman zaman kapılıyorum, seni çok iyi anladım canım. O görseldeki kullanıcı adı özelliğini görünce ben de bir düşündüm ilk başta.
Aslında bu kullanıcı adı özelliği, WhatsApp'ın gizliliğimizi bir adım daha ileri taşımak için attığı bir adım gibi duruyor. Düşünsene, artık numaranı bilmeyen kişilerle sadece kullanıcı adınla iletişim kurabileceksin. Bu, özellikle tanımadığın insanlarla konuşman gerektiğinde telefon numaranın direkt görünmemesi demek. Dolandırıcılar konusunda da haklısın, numaralar bazen maalesef çeşitli yollarla elde edilebiliyor. Bu yeni özellikle birlikte, direkt numara üzerinden değil de kullanıcı adı üzerinden ulaşmaya çalışmaları, bence en azından bir parça daha zorlaşacaktır. WhatsApp, Telegram gibi diğer platformlarda zaten var olan bu anonim iletişim şeklini kendi bünyesine katmaya çalışıyor gibi. Böylece, hani istemediğin kişilerin senin numaranı bilmesini engellemek için ekstra bir katman eklenmiş oluyor diyebiliriz. Teknoloji dünyası sürekli yenileniyor, bu da bir yenilik arayışı işte! 📱✨