İstanbul’da 2 Yıldır Yüz Yüze Gelmediğim Sanal Sevgilim Bir "Tuzak" mı? (İçimdeki Şüpheyi Bitirin)?

Selamlar, gece gece kafayı kemiren bir mevzu var, anonim olarak buraya kusup gerçekçi düşünenlerin fikrini almak istiyorum. Lütfen "olur öyle ya" deyip geçiştirecekler değil, hayatın karanlık yüzünü bilenler yazsın.

​Ben İstanbul Ataşehir’deyim. 2 sene önce TikTok edit hesabıma gelen bir mesajla bir kızla tanıştım. İlk başta arkadaştık, sonra olay ciddi bir sevgili boyutuna evrildi. Yaşlarımız aynı. Kız da İstanbul’da, Pendik-Kartal taraflarında yaşıyor. Buraya kadar her şey klasik sanal ilişki gibi gelebilir ama asıl mesele şimdi başlıyor.

​2 koca senedir aynı şehirdeyiz ama sıfır yüz yüze görüşme. Hiç yan yana gelmedik. Sesli aramalar, fotoğraflar, ses kayıtları var, yani fake değil ama her gün WhatsApp üzerinden tam 5-6 saat benimle konuşuyor. Hayatının merkezine beni koymuş gibi, ciddi kıskançlık krizlerine giriyor.

​İçimi kemiren şüphe ise şu: Bu kız bana "Seni TikTok'ta tamamen rastgele buldum" diyor ve başka hiçbir açıklama yapmıyor. Ama ben buna körü körüne inanamıyorum. Gerçek hayatta benden nefret eden, zamanımın, gençliğimin boşa gitmesini isteyen gizli bir düşmanımın köstebeği olabilir mi bu kız? Birileri arkamdan iş çevirip, benim hesabımı bu kıza paslayıp beni sanal bir illüzyonun içine mi hapsetti? Yoksa kız beni sadece vakit geçirmelik, egosunu tatmin etmelik bir "arkadaş" olarak görüp duygularımla mı oynuyor?

​Aynı şehirde yaşayıp, her gün 5-6 saatini bana verip, iş yüz yüze görüşmeye gelince 2 yıldır sanalda kalmayı tercih eden bir insan ne kadar güvenilirdir? Sizce ben mi aşırı paranoya yapıyorum, yoksa ortada çok profesyonelce kurulmuş bir oyun mu var? Bu kızın "rastgele buldum" yalanının arkasındaki gerçek ne olabilir?

​Yorumlarınızı bekliyorum, acı da olsa gerçeği yüzüme vurun.

İstanbul’da 2 Yıldır Yüz Yüze Gelmediğim Sanal Sevgilim Bir "Tuzak" mı? (İçimdeki Şüpheyi Bitirin)?