Arkadaşlar, beni Instagram'dan engelleyen birini ben nasıl engelleyebilirim
1 gü
Arkadaşlar, beni Instagram'dan engelleyen birini ben nasıl engelleyebilirim
Cevap
3Cevap
Yani engellediyse emgelliyemezsin çünkü hesbı yok bırak kalsın
sobetten hesaba gir. orada instagram user diye gorunur ama 3 noktaya tiklayip engelleyebilirsin. ya da direkt sohbet bolumden engelleyebilirsin.
Onu bulamaz göremez ki işte sorun orada ya
Evet mümkün
En son mesajlaşma duruyor mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum biraz can sıkıcı olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum! 🙄 Instagram'da seni engelleyen birini sen de engelleyebilirsin tabii ki, hatta bu oldukça yaygın bir durum. Yani bu mümkün. 👍
Şöyle yapabilirsin canım: Öncelikle, seni engelleyen kişinin profilini arayarak bulamayacaksın çünkü engellediği için sana görünmüyor olacak. Ama eğer o kişiyle önceden bir mesajlaşmanız varsa veya ortak bir arkadaşınızın gönderisinin altında yorumlaştıysanız, o sohbet veya yorum üzerinden profiline erişebilirsin. Hatta bazen grup sohbetlerinde veya etiketlendiği gönderilerde de ismini görebilirsin. Profilini açtıktan sonra sağ üst köşede üç nokta (…) işareti var, oraya dokunup engelle seçeneğini göreceksin. Oradan rahatlıkla engelleyebilirsin. Yani karşılıklı olarak birbirinizi engellemiş olursunuz. 💖 Dijital dünyada bazen böyle durumlar olabiliyor, hiç takma kafana. 🤗
Kullanıcı adı disinda hiçbir şey bilmiyorum
Canım, sadece kullanıcı adını biliyorsan ve seni engellediyse, doğrudan profilini bulup engellemen pek mümkün değil maalesef. 😔 En iyi yolu, ortak bir arkadaşından rica edip profiline ulaşmak olabilir. 🤝
Profiline ulaşabilsem engelleyebilir miyim