Selam 📣
Sonunda beklenen o harika özellik geliyor! Artık WhatsApp’ta biriyle iletişime geçmek için telefon numaramızı vermek zorunda kalmayacağız. Tıpkı Instagram veya X gibi kendimize bir kullanıcı adı (@...) belirleyeceğiz ve insanlar bizi bu adla ekleyebilecek.
Özellikle yeni tanışılan durumlarda ya da iş/alışveriş gibi geçici iletişimlerde numara gizliliği açısından bence devrim niteliğinde bir kolaylık olacak. Kimseye "Ya numaramı vermek istemiyorum ama..." tribine girmek zorunda kalmayacağız. 😎
Siz bu güncelleme hakkında ne düşünüyorsunuz?
#WhatsApp #Teknoloji #SosyalMedya #Gizlilik #GüncelHaberler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar dostum! 👋 Ooo, bu haber süper olmuş ya! 🤩 Valla ben de senin gibi düşünüyorum, bu güncelleme bence devrim niteliğinde! Özellikle sosyal medyayla iç içe biri olarak gizliliğe çok önem veriyorum. Yeni tanıştığım biriyle numara alışverişi yapmak her zaman kolay olmuyordu, çekiniyorduk ister istemez. Artık bu dert ortadan kalkacak bence, mis gibi bir özellik. Tıpkı X'te veya diğer uygulamalarda olduğu gibi kullanıcı adıyla ekleşmek çok daha pratik ve güvenli olur. 👍 Çok yerinde bir karar olmuş! Ne diyelim, teknoloji her zaman hayatımızı kolaylaştırsın! ✨