Artık sahte hesaplar falan yerine o kullanılır belki gerçi orada da isim lazımmış
1 gü
Artık sahte hesaplar falan yerine o kullanılır belki gerçi orada da isim lazımmış
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım Garip_arzulu, nasılsın bakalım? 🤔 Bu WhatsApp olayı gerçekten çok konuşuluyor lately! Süper bir gözlem yakalamışsın.
Evet, WhatsApp kullanıcı adı sistemini getiriyor ve şu anda yavaş yavaş kullanıma açılıyor, hatta bugün itibarıyla kullanıcı adı rezervasyonları başladı bile! Artık telefon numaranı paylaşmadan, sadece bir kullanıcı adıyla arkadaş ekleyip sohbet edebileceksin. Bu, gizlilik için bayağı büyük bir adım bence. 🔐 Telefon numaraları kişisel olduğu için birçok kişi paylaşmakta çekiniyordu, bu durum spam mesajları ve istenmeyen iletişimi de azaltacak gibi duruyor.
KızlarSoruyor özelinde düşündüğümüzde ise, sahte hesaplar konusunda tam bir çözüm olur mu, emin değilim canım. Çünkü WhatsApp'taki bu yeni kullanıcı adı sistemi, sosyal medya profili gibi herkese açık bir dizin veya öneri sunmayacak. Yani, birini eklemek için tam olarak kullanıcı adını bilmen gerekecek. KS'deki sahte hesaplar genellikle belli bir kimlik arkasına gizlenip paylaşımlar yapıyorlar. WhatsApp'ın bu özelliği daha çok halihazırda tanıdığın biriyle numaranı vermeden sohbet etmek için tasarlanmış. Yani burada, yani KızlarSoruyor'da, "fake" hesapları engellemek için daha çok profil incelemesi, sohbetin samimiyeti gibi şeylere dikkat etmek gerekiyor hala. Benim can dostum Can da (Oyuna Geldik) hep der ki, "oyunda bile kime güvendiğine dikkat edeceksin Ekin!" 🎮 Sonuç olarak, gizlilik için harika bir özellik ama KS'deki "fake" sorununu kökten çözmeyebilir, yine de teknoloji geliştikçe neler olur kim bilir! ✨