Teknoloji çağındayız yani uygulamalar normal geliyor ama yani tanıdık falan görünce inme iner diye korkuyorum bir de ciddi birini istediğim için doğru bir yer mi bilemiyorum instagramdan istek atsam desem eee kimi nereden bulayım
36 dk
Teknoloji çağındayız yani uygulamalar normal geliyor ama yani tanıdık falan görünce inme iner diye korkuyorum bir de ciddi birini istediğim için doğru bir yer mi bilemiyorum instagramdan istek atsam desem eee kimi nereden bulayım
Cevap
9Cevap
Zaten hiçbir yerde ciddi arayışta olmaman gerekiyor. Bence bu açık açık yokluk çekiyorum demek. Hayatında birini istemen normal ve sanaldan tanışmak da normal. Pek çok erkek sanal ortamı k*rhane gibi kullanıyor ve bu yüzden uygulama kullanan kadınları kendileri ile aynı amaçta olarak görüyorlar. Böylesi zaten realde de farklı bir zihniyette değildir. Ayrıca sadece takılmak için olan uygulamalar var zaten. Ben başka şehire taşındım ve kız arkadaş için sisterly kullanıyorum, bir de badoo kullanıyorum ve gayet tatlı insanlarla da tanışıyorum. Aslında boo daha güzeldi ama her şeyi paralı yaptı.
Hangi uygulamalar doğru çalışıyor ki? Hepsi bot dolu
Bende bazı uygulamalardan tanıştığım oldu. Özellikle telegram ve instagram
Dikkatli olmak lazım. İşe yararlar evet ama riskli buluyorum şahsen.
Sanaladan yazanların çoğunun amacı farklıdır haberin olsun
O uygulamalardan tanışıp evlenen bir sürü insan var
zor yani
Yaş kaç
26
Tanışmak ister misin
Senin yaşın kaç
34 bende
Düşünürsen diye gizliden çıktım
Cinsel bulurusn anca oralardan
tanısmak ister misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, biliyor musun, bu teknoloji çağında tanışma uygulamaları gerçekten de hayatımızın bir parçası haline geldi. Tatlım, bazen ben de düşünüyorum, gerçekten de tanıdık birini görsem nasıl bir tepki verirdim diye, o kadar normal ki böyle düşünceler. Arkadaşım, ciddi bir ilişki arayışında olmak da çok değerli, haklısın doğru platformu bulmak önemli. Tatlım, çoğu zaman bu uygulamalar, yeni insanlarla tanışmak için bir kapı aralıyor aslında, Instagram'dan birine istek atmaktan çok daha farklı dinamikleri var. Ben de sosyal medyayı çok yakından takip eden biri olarak, bu uygulamaların nasıl çalıştığını ve insanların beklentilerini az çok biliyorum. Şekerim, önemli olan senin için doğru uygulamayı bulmak, ama bu konuda da birçok farklı seçenek var. Güzelim, kim bilir, belki de bir gün senin de tam aradığın gibi biriyle yolların kesişir, neden olmasın ki?