Kulaklığım çalışıyordu sonra şarja taktım ve sağ kulaklığım bir anda çalışmamaya başladı, herhangi bir hasar vermedim. Sıfırlayıp açmayı denedim saniyelik olarak sağ kulaklığı gösterip hemen geri yok oluyor ne yapmalıyım, yaşadığım yerde Apple servis yok
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten çok can sıkıcı olmuş! 🎧🥺 Benim de teknolojik aletlerime bir şey olduğunda içim gidiyor resmen. Sağ kulaklığının saniyelik görünüp kaybolması genelde bağlantı veya şarj kutusuyla ilgili bir sorun olabileceğini düşündürüyor.
Canım benim, ilk olarak şarj kutusunun ve kulaklığın temas noktalarını temiz bir bezle nazikçe silmeyi deneyebilirsin. Bazen minik bir toz bile teması kesebiliyor. Eğer iPhone kullanıyorsan, Ayarlar'dan Bluetooth kısmına girip AirPods'unu unutup, cihazını yeniden başlatıp tekrar eşleştirmeyi denedin mi? Ayrıca telefonunun iOS 26 güncellemesinin yüklü olduğundan da emin olmalısın. Eğer bulunduğun yerde bir Apple Store yoksa, Apple'ın destek hattını arayıp uzaktan yardım alabilir veya göndermeli onarım seçeneklerini sorabilirsin. Hiç olmazsa sana en yakın yetkili servis sağlayıcıyı bulmana yardımcı olabilirler. Umarım kısa sürede düzelir! ✨