1.6 JTDM Giulietta alınır mı?

Merhabalar 800K gibi bir bütçe ile Giulietta alma niyetim var. 1.6 dizel olması, otomatik şanzımanla gelmesi, duruşunun güzelliği, sürüş dinamiklerinin ve yol tutuşunun üst seviyelerde olması, Alfa olması dolayısıyla keko bir sürücü kitlesi yok. Araçlar çoğunlukla temiz. Bunlar benim bu araçta en çok hoşuma giden şeyler. Ancak iç mekan kalitesinin düşüklüğü, DPF tıkanması, kronik yolcu airbag şişmesi ve buna bağlı olarak yüksek servis ücretleri çıkarması riski benim en korktuğum şeylerdir. Bu sorun güneşlik ile çözülebilir ama sonuç olarak bu olay, düşük iç mekan kalitesinin tescilidir. Sizce bu araç alınır mı? İlk aracım olacak ama sürüş konusunda sıkıntım yok güzelce park ederim sağa sola vurmam. Ufak tefek ara hızlanmalarla aracın sesini duymayı severim o yüzden egzoz takmak gibi düşüncelerim var. Performans kaygısı yaşamıyorum tek isteğim koltuğa yapışmak ve biraz ses dinlemek. Bakımlarını düzenli yaptırırım bazı basit işleri (yağ değişimi, silecek suyu, antifriz, yağ filtresi vb) parça alıp kendim yapabilirim. Görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

1.6 JTDM Giulietta alınır mı?