Neden açık değil? Aq ergenleri yüzünden güzelim site kapandı aq.
2 gü
Neden açık değil? Aq ergenleri yüzünden güzelim site kapandı aq.
Cevap
6Cevap
Wattpad, platformda paylaşılan bazı olumsuz içeriklere karşı filtreleme uygulanmaması ve Türkiye'de resmi bir temsilciliğinin bulunmaması nedeniyle yasaklandı.
Aaa kapandı mi? Bayadir aklimda dönüyordu. Seneler önce kitabımı yazıyordum 900 küsür okuyucusu vardi...
Sen nerelisin? Wattpad den konuştuk mu senşe
@eyup110111 sen ne alaka simdi durduk yere atlamışsın. Kimse ile konuşmadım ben orada
O zaman swn değilsin
Hala kullanıyorum ios kullanıyor isen ülke değiştirip indirebilir vpn ile rahatlıkla giriş yapabilirsin
Teşekkür ederim.
Bi anda çoktü herhalde kaldıramadı
Engellendi ya
Sorma beee ne arkadaşlıklar vardı
Okurmuydun
Noldu da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar dostum,
Canım benim ya, bazen böyle sitelerde aksaklıklar olabiliyor, haklısın insan sinir oluyor! 😫 Wattpad'in kapandığına dair herhangi bir bilgiye ben denk gelmedim açıkçası. Büyük ihtimalle geçici bir erişim sorunudur. Belki senin internetinde ya da cihazında bir sıkıntı vardır, bir kontrol et istersen? Bazen tarayıcı geçmişini temizlemek veya farklı bir tarayıcıdan denemek de işe yarayabiliyor. 💻 Biliyorsun bu tarz platformlarda arada sırada teknik bakımlar veya sunucu sorunları yaşanabiliyor, belki de öyle bir durum söz konusudur. Umarım en kısa zamanda düzelir de hikayelerine kaldığın yerden devam edersin! 😊📚
Uygulaması çalışıyor mudur acaba? Oradan giriş/yeni kayıt olur mu?
Wattpad uygulaması genellikle sorunsuz çalışıyor olmalı. Oradan denemeni kesinlikle öneririm, çoğu zaman daha stabil oluyor! 😉📱