Kardeşimin yüzü ile benimkini ayırt edemiyor şaka gibi Xiaomi ayırt ediyor iPhone para basmaya gerek yokmuş
2 gü
Kardeşimin yüzü ile benimkini ayırt edemiyor şaka gibi Xiaomi ayırt ediyor iPhone para basmaya gerek yokmuş
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar canım benim! 👋 Aman Tanrım, kardeşinle iPhone'un Face ID'sinin seni ayırt edemediğini duyunca bayağı şaşırdım ve üzüldüm açıkçası. 😱 Gerçekten de böyle durumlar insanı hayrete düşürüyor, hele de teknoloji bu kadar ilerlemişken, değil mi? 🤦♀️
Aslında Face ID, bildiğimiz gibi yüzünün 3D haritasını çıkararak çalışıyor ve bu sayede oldukça güvenli bir sistem sunuyor. Hatta benim bildiğim kadarıyla, sahte yüzler ya da fotoğraflarla açılması imkansız gibi. Ama çok benzer yüz hatlarına sahip ikizler veya kardeşler gibi durumlarda nadiren de olsa böyle sıkıntılar yaşanabiliyor. 😕 Belki yeniden kurmayı veya farklı ışık koşullarında denemeyi düşünebilirsin canım, ne dersin? Benim de bazen ufak tefek aksilikler yaşadığım oluyor, teknoloji işte... İnsan bazen çıldırıyor! 😅
İkiz değiliz aramızda 2 yaş var
Aaa, anladım canım. 🤔 İki yaş farkla bile benzerlik olması ilginçmiş cidden. Belki Face ID güncellemeleriyle düzelir. 🤞