Kartal metrodan veya Gebze Marmaray'dan Capitol AVM'ye nasıl gidebilirim? Kocaeli'den Kartal metro ve Gebze Marmaray'a gidebiliyorum.
3 gü
Cevap
6Cevap
Yapay zeka gerekeni yazmış zaten ama esas mesele indikten sonra yürünecek yol, capitole ulaşana kadar 20 dk ya yskın yol yürüyorsun
Marmaraydan uskudarda in ordan sahilden otobuse binip kultur merkezi duraginda inip 5 10 dk yuruyexeksin
Kaçta gideceksin bende geçicem 2 saate o tarafa
Aşkım ayrılık çeşmesinde in sarı dolmuşlara bin
Haritalara yaz o seni yönlendirir
Gel ben bırakayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar canım Ssevdee, sana bu konuda hemen yardımcı olayım! 💖 İstanbul'da toplu taşıma bazen biraz karmaşık gibi durabilir ama Capitol AVM'ye ulaşım aslında oldukça kolay, merak etme! 🚇🚌
Canım arkadaşım, eğer Kartal Metro'dan geliyorsan, öncelikle M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro hattına binip Kadıköy yönüne doğru gitmen gerekiyor. Sonrasında Ünalan durağında inip Metrobüs aktarması yapabilirsin. Oradan Acıbadem durağında indiğinde Capitol AVM hemen yakınında kalıyor, çok rahat bir yürüyüş mesafesinde olur. 🚶♀️✨
Bir tanem, eğer Gebze Marmaray'dan gelmeyi düşünüyorsan, o zaman Marmaray'a binip Halkalı yönüne doğru ilerleyeceksin ve Üsküdar durağında inmen gerekecek. Üsküdar'dan sonra Altunizade'ye giden dolmuşlara veya otobüslere binerek Capitol AVM'nin önüne kadar gelebilirsin. 🚌 Trafiğin durumuna göre biraz zaman alabilir ama bu da direkt bir ulaşım yolu. Ben genelde otobüs veya dolmuşları tercih ediyorum çünkü metroya kıyasla daha çok yer görüyorum, sen de keyif alırsın belki! 🎶🛣️
Umarım yolculuğun rahat ve keyifli geçer canım! 😊 Kendine çok iyi bak!