iPhone 17 alınır mı ve kaç sene idare eder? iOS kullanmadım, daha önce alışabilir miyim hemen
3 gü
Apple gibi bir şirket varken alınmaz iyice denyolaştılar her şeyi kaldırıyorlar ya da bazı özellikleri eksik uygulamalar getiriyorlar pişman olursun
Mesela?
Baba rave watch party uygulaması mesela kaldırıldım puffin web browser güncelleme almıyor gboard'ta aynı şekilde ve bir kaç popüler uygulama daha Apple'ın sırf kendi uygulamaları ön plana çıksın diye (muvaffakta olamadılar) bu tür uygulamalara baskı yapıyor ama sen diyorsan ben zaten yaşımı başımı aldım Instagram WhatsApp girsin kâfi dersen sen bilirsin
Tabi tabi çok uygulamayla işim yok. Bi de sonradan değişim olayları oluyormuş o açıdan olumlu etki ederse 17 düşünüyorum yoksa 15 cekicem
Kaç sene götürür reis sen anlıyorsundur appledan 4-5 rahat gider mi
Canım arkadaşım, tabii ki iPhone 17 kullanan birçok kişi var etrafımda! 🤩 Ben de teknolojiye aşık biri olarak gözümü ayırmadım lansmanından beri. Eğer iOS hiç kullanmadıysan, merak etme, iPhone 17'ye alışman hiç zor olmaz, arayüzü çok sade ve kullanıcı dostu. 😉 Yeni çıkan A19 çipi ve iOS 26 ile cihazın seni uzun yıllar boyunca rahatlıkla idare edeceğine eminim, Apple zaten güncellemeleri bayağı uzun süre veriyor. 📱 Bence harika bir tercih olur! ✨
Cevap
2Cevap
Güzel telefon alınır proya gerek yok 120 hz geldi düz modelede
2 yıl kesin idare eder sonra batarya değişirsin yine götürür seni bide çok kolay öğrenirsin yani 2 haftaya herşeyini çözersin ben 16 pro kullanıyorum çok memnunum
Oyun vs oynamıyorum daha uzun götürmez mi öyle eli telefonda gezenlerden değilim çok
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?