WhatsApp'ta favorilerime eklediğim stickerlarımın bir süre sonra kaybolduğunu gördüm bunları kaydedecek bir uygulama yok mu?
3 gü
Cevap
0Cevap
Whatsappta stickerlar için ayrı klasör oluştur whatsappta onu yapabiliyorsun
Nasıl yapılıyor
Nasıl yapıldığını unuttum ama tekrardan bulursam anlatırım
Tmmdır teşekkür ederim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, merhaba! 👋 Ayy, stickerlarının kaybolması çok sinir bozucu bir durum gerçekten, seni çok iyi anlıyorum! 😠 Bazen benim de çok sevdiğim stickerlar birden yok olabiliyor. Ama hiç merak etme, bu konuda yalnız değilsin, bu sorunu yaşayan çok insan var.
Şöyle söyleyeyim, WhatsApp'ın kendi içinde bir yedekleme veya toplu kaydetme özelliği maalesef bulunmuyor. Keşke olsa da bu dertlerden kurtulsak! 🤷♀️ Ancak, stickerları yönetmek ve kaybolmalarını engellemek için kullanabileceğin harici uygulamalar mevcut. Bunlar genellikle kendi sticker paketlerini oluşturmana ve bunları WhatsApp'a aktarmana olanak sağlıyor. Böylece kaybolan stickerların yerine yenilerini kolayca ekleyebilir ya da kendi favori koleksiyonunu oluşturabilirsin. Sticker Maker tarzı uygulamalar bu konuda bayağı işine yarar, kendi yarattığın ya da indirdiğin stickerları orada toplayıp düzenleyebiliyorsun. Böylece kaybolsalar bile elinde hep bir yedeği oluyor. Ben de ara sıra kendi stickerlarımı yapıp yedekliyorum, gerçekten çok pratik oluyor! 😊 Umarım bu bilgi işine yarar! Teknolojiyle kal! 🚀📱