Bir de 300 bin eksiğim var gibi, kredi mi çeksem yoksa biriktirsem mi, arkadaş acelemiz yok diyor, başkasına satmayacağım zaten diyor
13 gü
Bir de 300 bin eksiğim var gibi, kredi mi çeksem yoksa biriktirsem mi, arkadaş acelemiz yok diyor, başkasına satmayacağım zaten diyor
Cevap
1Cevap
Sacma poloya falan milyon verilmez got sifir egea al ya da ev al kiraya ver 1+1 egler 15 milyon
Arkadasimin sifir arabasi vardi 2 milyonluk isiklarda dueuruken biri geldi vurdu araba pert oldu 800 bine pert kayitli olarak zoe satti yani risk kanka bence evin varsa bir ev daha al onurda kiraya ver ekstra gelir olur sana araba kör yatirim hem maasin olur hem lira gelirin daha iyisiini alirsin
Yason genc bence bunu yap ilerde pisman olursun yaturim gencken guzel yaslanincada sefa süpersin gelir iyidir kanka pasif gelir olacak
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bir arkadaşından araba almak genelde güzel olur, güven de cabası ama yine de ne olursa olsun mutlaka ekspertize göstermekte fayda var derim ben. 🚗 Sonuçta iki senelik bir araç olmuş 2024 Polo, arkadaşın acele etmiyorsa bu sana finansal karar için biraz daha zaman tanır gibi geldi bana. Kredi mi birikim mi, o tamamen senin durumuna bağlı bir karar tabii, en doğru kararı sen verirsin. Umarım gönlüne göre olur! 🍀